Mairomaster Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 Това всеки бисер да беше на отделен ред, хич нямаше да е лошо. Цитирай
spd7693 Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 Към Мефистофел (не администратора Мефистофел, а този 2 мнения преди мен): Ако "Болшевайките" продължава да ги води "Владимир или Членин", значи да не се чудя защо си плащам сметките за "по*ното". :D :D :D Цитирай
spd7693 Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 А сега една от мен, лично мое прозиводство:Пост в Скайп - зн пон ппц изл 6ч от унито. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Ноември 30, 2013 Отговорено Ноември 30, 2013 Да биеш банките в собствената им игра може да звучи невероятно, но точно това успява да направи руснакът Дмитрий Агарков. Недоволен от условията на офертата за кредитна карта, която получава заедно с договора, без да я е искал, 42-годишният Агарков решава да скроиномер на най-голямата онлайн банка в Русия - Tinkoff Credit Systems. Той променя дребния шрифт на документа, като вписва свои собствени условия, подписва и изпраща обратно договора. Банковите служители го одобряват, без да прочетат ситните букви, съгласявайки се на 0 процента лихва, неограничен кредитен лимит без никакви такси, както и с условие, че банката трябва да заплати високи глоби, ако иска да промени или прекрати договора. Агарков използвал картата в продължение на две години, но в крайна сметка банката прекратява договора и завежда дело срещу него. Съдът обаче решава в полза на клиента, като се обоснова с факта, че банковите служители е трябвало да прочетат условията в договора, преди да го одобрят. За капак Агарков внася допълнителен иск срещу банката - за 24 милиона рубли, или 550 хиляди евро – глобите, които банката му дължи за неспазване на условията и прекратяване на договора. Tinkoff Credit Systems иска да съди клиента си за измама, но адвокатът на Агарков казва, че няма основание: банката е подписала документа, без да прочете условията, нещо, което често именно клиентите казват в съда. Или както гласи народната мъдост: с техните камъни – по тяхната глава. 8 Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 30, 2013 Отговорено Ноември 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ojfjWQ8R-oU 1 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Декември 1, 2013 Отговорено Декември 1, 2013 Сутринта намерих това, търколило се под шофьорската врата. Ако някой има нещо общо с него да се обади. Ще измислим нещо. Още не съм ги броил... Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 3, 2013 Отговорено Декември 3, 2013 Не схващам - първото пенис ли трябва да е? На мен повече ми прилича на утроба. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 4, 2013 Отговорено Декември 4, 2013 Добре е някой да преведе за незнаещите езика http://youtu.be/-mMWgRZWwmU 5 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 5, 2013 Отговорено Декември 5, 2013 (Редактирано) http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/azb2jRm_460sa.gif Редактирано Декември 5, 2013 от Георги Тотев Цитирай
Recommended Posts