Lord Shredulous Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Ба, чак ми е жал за цигането с кларинето. Цитирай
SviStyle Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Това на третата снимка Мис Пиги ли беше или се бъркам? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 27, 2012 Отговорено Май 27, 2012 Днес видях това в Аудиофелационистки форум. "касата" е прост парелопипед и се търси обема и... Аз отдавна съм минал 7ми клас но представа си нямам как да изчисля касата. Пак се чудете, защо се говори за Мат'рял у нас... 1 Цитирай
Demiurg Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Днес видях това в Аудиофелационистки форум. "касата" е прост парелопипед и се търси обема и... Аз отдавна съм минал 7ми клас но представа си нямам как да изчисля касата. Пак се чудете, защо се говори за Мат'рял у нас... Откакто спря да пишеш там, разви доста дразнеща непоносимост към форума! Като ти е под нивото, що го четеш ? На всеки такъв малоумен пост от аудио-форума, мога да извадя два също толкова малоумни от този форум ! Дечулига с нулеви знания има навсякъде, но далеч по-дразнещо е да видиш голям човек като теб, така детински да се заяжда и да се стреми да омаловажи и иронизира на всяка дума за аудио-форума. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 А пък аз в началото реших, че аудиофелацио форумът е самата шега Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Май усещам лично засягане? Глупостта си е глупост, а там тя е много концентрирана. Няколкото свестни и разбиращи хора се изпариха, както и аз. Самият форум не отговаря на първоначалното си предназначение. Превърна се в място за обмен на тъпоумия от всякакъв сорт. Е, как да не ме е яд, когато тъпотията завладява форум, в който съм вложил труд, знания и информация. С единствената цел да разпространявам знания, а не вудо магии. Именно заради ниското ниво на мнозинството и липсата на интересни неща бяха отблъснати специалистите и се настанни атмосфера на непонасяне и непрекъснати разпри съвместно с неадекватни коментари, които биха били смешни, ако не са трагични. Извинявай, но със всичките си недостатъци, присъщи на всеки български форум, ТОЗИ форум изобщо не може да се сравнява с онзи. Причините са много, но една основна е правилната политика на ръководния състав и модераторите. Искренно се надявам да продължават в същия дух, че ако заприличат на другите, и този форум ще стане като онзи. 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 ^ Академик Валяк, това е неизбежно ... Случва се навсякъде, аз затова и напоследък само чета ... и си правя facepalm Цитирай
rockozaurus Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 (Редактирано) Честно казано,и тук се поизчерпи.и откъм интересни теми, и откъм интересни знаещи...Влизам вече само за проверка на нова "забавна" простотия (незабавни простотии бол), и за някой нов шедьовър на @fifcho... Редактирано Май 28, 2012 от rockozaurus Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 (Редактирано) Това е от едно кръчме до нас,щракнах с телефона,е как да не ходиме с жената баш на рождения ми ден като Сашка ще ни пее наблизо майтапа е,че както са залепили плаката върху нещо друго седи като Мастия -..лв, е не е истина,забравихме телефона на резервациЙ,римскио император ,шеф на кръчмАта.. Редактирано Май 28, 2012 от Hillbilly 2 Цитирай
vanboy Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 (Редактирано) Стихчи за бургазлии, дет знаят английски: Когат приключи гадният дъждец, ши плъзнат мощно хиляди мъшруми и по разкалянити горски друми ши хукнат мъшруум пикъри безброй. Ма на тогава вечи е опасно, щот секи дет разбира, не разбира, шси набере съм факин дърти доузън и ши го тръшни смъртоносен пойзън! Редактирано Май 28, 2012 от vanboy 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Честно казано,и тук се поизчерпи.и откъм интересни теми, и откъм интересни знаещи...Влизам вече само за проверка на нова "забавна" простотия (незабавни простотии бол), и за някой нов шедьовър на @fifcho... Сигурно е така, но може би се получава, защото някои хора (не много) се опитват да пускат интересни теми и да помагат когато и както могат, а други са само за сеира и да се правят на интересни. Може би повече хора трябва да се ориентират към първата група, ако им е скучно! За втората мераклии винаги е имало, а и изискванията са много ниски! 3 Цитирай
Recommended Posts