Stoil simeonov Публикувано Юли 29, 2014 Публикувано Юли 29, 2014 (Редактирано) Идеята ми е да правя записи в стаята.Трябва ми камера с що годе добър микрофон не скъпа.Искам да записвам акустична с вокал.Има ли бюджетни видеокамери с вход за външен микрофон.Преди имах фотапарат Samsung F-150 wifi и учудващо за мене вграденият му микрофон записваше доста добре.Какво ще кажете за модела на Zoom Q2 ,може и някоя евтина камера с що годе приличен звуков запис който ви е направил впечатление.Моля предложете ми някоя марка-модел за запис. Поздрави. Редактирано Юли 29, 2014 от Stoil simeonov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 30, 2014 Отговорено Юли 30, 2014 Добър е Зулум-а. Един френд има и записваме репетиции, концерти. Но няма вход за външен майк, само въздушно. Доста търсих подобно решение, но с XRL вход. Май имаше, но доста скъпи, докъм 300-400 лева не намерих (дори да няма видео). Не помня 100%, но не е лесна работа... Цитирай
разбойник Отговорено Юли 30, 2014 Отговорено Юли 30, 2014 +1 за Zoom. Ако искаш по-качествено решение ще ти трябват отделни устройства за запис на звук и образ. Цитирай
misterj Отговорено Юли 30, 2014 Отговорено Юли 30, 2014 Записваш камера и звук едновременно на различни устройства. Редактираш и синхронизираш с програма. Звукът записан на 48 кхц. Другия начин през миксер с кабел в камерата 1 Цитирай
Recommended Posts