soundcraft Отговорено Февруари 28, 2017 Share Отговорено Февруари 28, 2017 (Редактирано) https://www.bad_link/ad/prodava-se-gibson-les-paul-studio-50s-tribute-humbucker-ID6AhQb.html#637e379e4c Това истиски Гибсън ли е? Абсолютно, аз съм само промоутъра, дал съм номер - отиваш, пробваш, разгглобяваш китарата, убеждаваш се, че е оригинал...и ако ти стиска - купуваш...а дано, ама надали...Може да съм груб, но съм естествен... Редактирано Февруари 28, 2017 от soundcraft Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naster Отговорено Март 11, 2017 Share Отговорено Март 11, 2017 https://www.bad_link/ad/kitara-gibson-les-paul-ID6BnyR.html# Дали този е фалшив? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Март 12, 2017 Share Отговорено Март 12, 2017 ^Оригинален китайски си е 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Март 12, 2017 Share Отговорено Март 12, 2017 писах на него, дори успях да го убедя че е китаец. Ех, само че не виждам още отбелязано в обява. Къв махагон бе.... ех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naster Отговорено Март 12, 2017 Share Отговорено Март 12, 2017 Благодаря искрено! Мен ме усъмниха няколко неща: 1. Наклонът на надписа в/у главата "Г" не е успоредно по отвес с грифа. 2. Фурнирът на мейпъл топа е малко като принтиран и неравномерен в тъмните области. 3. Бриджът изглежда да е метричен епифонски, а не "имперски". 4. "Камбанката" на тръс рода има надпис, като на по-стар, а не като на 2013. 5. Щампата на задната част на главата изглежда непокрита с лак. 6. "Лес Пол" шрифтът не използва различна дебелина. 7."Гроувър"-ите изглеждат криви (може да е от обектива). Жалко, че е Чибсън. Ще го получа утре с Еконт, с опция за оглед. Тъй като съм се разбрал с продавача, че искам да сваля с отвертка една-две капачки и да проверя адаптерите (за надписи Епифон) и гайката на тръс рода - да се явявам ли изобщо или да не се набутвам с транспортните за куриера? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 13, 2017 Share Отговорено Март 13, 2017 (Редактирано) Как може да очакваш за 800лв истински Gibson Standard?Естествено че е менте.Само като видиш формата, и отзад как ясно се вижда серийния номер. Редактирано Март 13, 2017 от Heartman 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 13, 2017 Share Отговорено Март 13, 2017 ^^ Въобще не вземай китарата. Както Heartman е писал, първия и най-ясен критерий е цената. Няма смисъл дори да отваряш обявата за Гибсън с подобна цена. Дори при шанс едно на милион да е истинска, с такава цена или ще е крадена, или чупена и лепена...изобщо все сценарии които не са атрактивни. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naster Отговорено Март 13, 2017 Share Отговорено Март 13, 2017 Е, хайде да го погледнем от позитивната страна - струваше ми само 17,77 да разгледам и почопля Чибсън, да се запозная с тенденциите... ТОМ беше епифонски, адаптерите от Zhiang Xoming, и т.н. сериен номер в/у лака... Така се учи човек. И наистина 1000 благодарности за бързите реакции и съвети! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 13, 2017 Share Отговорено Март 13, 2017 Пу ! Направи ли някакви снимки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Март 13, 2017 Share Отговорено Март 13, 2017 как звучи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naster Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 Снимки, то не беше за снимане. За звучене трудно може да се говори... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 15, 2017 Share Отговорено Март 15, 2017 Абе,гламар (извинявай за коньовишкия лаф ),само как снимаш серийния номер,че е с бяло и не е набит в дървото веднага трябва да ти светне лампата в главата,че е ментак,защо да се се занимаваш с куриери.. Наистина интересно -как звучи,както писа колегата-акустично де? Мен по-скоро ме опасява,че жълтите гадове ще се научат да правят и щампите като на оригиналните..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Март 15, 2017 Share Отговорено Март 15, 2017 има и доста свестни китайци, това е авторитетно (за мен) мнението на няколко мои приятели, които са пипали различни експонати от там, имат си уши и опит да преценят. Те в китай работници са долу горе като мангали тука по строежи. Ако имат страх от теб и знаят че няма да получат никакви пари за трети сорт - стараят се. Ако мислят че си прост - правят както да стане - айде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Март 16, 2017 Share Отговорено Март 16, 2017 Achtung! това никак не изглежда като MIJ фендер. Грифа си е ок, ама тяло от неопределен произход, или ошкурено/променено до такава степен че аз не мога да го опозная вече. особенно тука как торчи некплейта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Март 16, 2017 Share Отговорено Март 16, 2017 и още един чисто нов американец от провинция Хай-Нан Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts