Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Как да шерна патча? С траял версията съм...

Той не е сложен де: ампа е от King Nothing пача, с vintage вместо modern, tonestack = "no tonestack" и Power Supply = "transparent"

Каб-импулса е къстъм, дай е-маил ако искаш да ти го пратя

Има малко EQ накрая...

Барабаните са DFHS Custom&Vintage, Camco сет-а, с eq-ната каса +24dB/12kHz

Чудесно звучи!!! :D Справил си се супер!!!

• Отговори 182
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Мдааа...чудна програмка. Разби ме отвсякъде и май ще измести Гитар Риг 2 от челното мясно на фаворитите ми.

Доста по-лека откъм CPU е от гореспоменатата и има доста повече работи за човъркане. Стори ми се по-"шумна", но не съм разцъкал още noise gate-възножностите.

Ако мога да обобщя излезлите през годината "китарни" софтуери, бих казал следното:

Ревалвер 2

Екстра е за тежки стилове, лека и приятна за работа (+). Много "шумна" ми с е стори; няма вграден плеър (-); има възможност за включване на VST ефект или инструмент в самия чейн на програмата (уникала функция до момнета)(+); stand alone & VST

Amplitube 2

За по леки стилове (рок и овърдрайвни), добри спийкър симулации, лека за PC-то; слаба откъм тежки звуци (маже прекалено много) (-); доста безшумна (без страничен шум)(+); има вграден плеър за просвирване на бекинг тракс или ритъм (+); stand alone & VST

Waves GTR

За по леки стилове (блусарски изпълнение, clean); достатъчно лека; само VST и капризан към хост програми (не бачка с повечето от по-неизвестните)

Guitar Rig 2

Универсална - голямо многообразие от вградени пресети (бленди) (+); възможности за доста интересни, "изкривени" и странни звуци наподобяващи синт понякога (за експериментатори), идеална за сола; по-тежка за PC-то от горните (-); средно безшумна; има вградени 2 плеъра за просвирване на бакинг тракс влкючително да се чува през избрания пресет (+); възможност за самостоятелен запис през нея без наличие на хост програма; stand alone & VST

Повечето от горните стават и за бас (но за тази цел има IK Multimedia Ampeg 1.0)

Всичко това е лично мнение.

Надявам се да съм полезен на хората захванали се със софт китарни ефекти.

Редактирано от alexthegreat
Отговорено (Редактирано)
Интересно звучи, ама много замазан звук - все едно че е минал през 100 спийкър симулатора :D

дам ...слушалките ми правят номера... :):)

Или ушите ми след 5 часа свирене на тях :D

Редактирано от Black Bird
Отговорено (Редактирано)

Че аз на какво мислиш го слушам в тоз късен час :D (К271)

Ако му докараш малко повече презънс ми се струва, че ще стане муцка звука :)

Редактирано от niki123bg
Отговорено

Това ме заитригува. Даже ми хареса, въпреки резервите ми към подобен тип софт.Първата версия според мен не беше особено добра.Признавам си обаче, че не съм се заигравал много с нея. :wall: Това, което сте записали пичове ми хареса и ме впечатли.Поздрави.

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

http://www.cmusicforum.com/dimitar/Ballad_of_Serenity_D.mp3

"Firefly Theme Song" with RVMKII

Main Title Theme Written by: Joss Whedon

Performed by: Me :rolleyes:

"Firefly"

Main Title Theme Written by: Joss Whedon

Performed by: Sonny Rhodes

Take my love, take my land

Take me where I cannot stand

I don't care, I'm still free

You can't take the sky from me

Take me out to the black

Tell them I ain't comin' back

Burn the land and boil the sea

You can't take the sky from me

There's no place I can be

Since I found Serenity

But you can't take the sky from me...

Or, you can listen to the themesong here.

http://www.fireflywiki.org/img/Ballad_of_Serenity.mp3

Редактирано от Black Bird
Отговорено

:) това като за софт ми прозвуча по-добре от много процесори. :) Поздравления. Всичките неща, които пускаш с новия Revalver (и не само) поне на мен ми звучат много добре.

Отговорено

:) това като за софт ми прозвуча по-добре от много процесори. :) Поздравления. Всичките неща, които пускаш с новия Revalver (и не само) поне на мен ми звучат много добре.

И мен така ми звучи :)

http://www.cmusicforum.com/dimitar/Song_for_R.mp3

Отговорено

:greenangel: това като за софт ми прозвуча по-добре от много процесори. :) Поздравления. Всичките неща, които пускаш с новия Revalver (и не само) поне на мен ми звучат много добре.

И мен така ми звучи :)

http://www.cmusicforum.com/dimitar/Song_for_R.mp3

Човече. Яко ме зарибихте. Изтеглих демо версията. Това наистина звучи яко. :) От 48 часа съм спал само 2. От работа на компа в къщи и пак на работа. Ще пусна семпъл по-нататък, че в къщи нямам нет и пиша от работа. Благодаря.

• 2 weeks later...