halladin Публикувано Юни 19, 2014 Share Публикувано Юни 19, 2014 намерих си тая китарка със отлепен гриф до главата. Чудя се какво да я правя - да пробвам да я продавам ли, на стената ли да си окача или да я пооправя. Не съм китарист, но обичам да си дрънкам леко понякога (имам си кухарка и един Скуаер страт), та бас китара ми е интаресно... Въпросът, е че не съм се докосвал до бас и ми интересно какво мислят хората. Бих си взел фендър джаз бас със затворени очи но пък нямам парички, така че това също е фактор за вашия съвет към мен. Предварително благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
golfabitch Отговорено Юни 19, 2014 Share Отговорено Юни 19, 2014 Ремонтът,предполагам ще ти излезе по-скъп от цената на китарата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Юни 20, 2014 Share Отговорено Юни 20, 2014 Вариш ли ракия? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Юни 20, 2014 Share Отговорено Юни 20, 2014 Някое по-кораво бавностягащо лепило, 3-4 стеги, малко парцали и малко сръчност и си готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
walkabout Отговорено Юли 1, 2014 Share Отговорено Юли 1, 2014 Снимки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts