One_Voice Публикувано Октомври 22, 2006 Публикувано Октомври 22, 2006 какви кабинети могат да се намерят в БГ ? и за какви пари, че скоро ще се налага за взимам. Цитирай
docc Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Marshall;Fender;Randall За цени - провери при доставчиците(съответно: Икономов;РФ;Фактор),че ако трябва да се посочват тук - голямо писане ще падне! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Освен посочените от docc,xxxx май внасяха и Carvin. В Динакорд има (или можеш да си поръчаш) Behringer - аз лично се изприщвам от тази фирма,но е вярно,че за цената им получаваш що-годе нещо.Като бях в Динакорд за последно май имаше и китарни Cerwin Vega с по един 12" говорител. Ако си се запасил с достатъчно финансови средства и търпение ще си вземеш нещо читаво,разбира се като се вземе под внимание и известно количество добро намерение от съответния официален дистрибутор - малко неприятно седи ситуацията с поръчките,ще си почакаш. Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 22, 2006 Автор Отговорено Октомври 22, 2006 а едно експертно мнение за говорителите на Behringer, че има 4 модела и всичките са с различни говорители Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Скоро си взех BG412H на Behringer и е ОК. Говорителите са Shark - някакъв дизайн на Behringer са, не са зле. Дори и да не ти харесва как звучат и да трябва да ги сменяш със Celestion или Eminence пак ще ти излезе по-евтино отколкото да си вземеш от "скъпите" кабинети. Конструкцията на самия кабинет е доста здрава. Другият модел BG412S е с Jensen говорители, но аз лично не ги харесвам за по-тежък саунд. Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Освен Fender и Carvin,xxxx вкарват и Rivera а съвсем скоро ще има и Laney,така че моят съвет е да видиш какво има там и тогава да си прецениш!!! Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 А как стои въпроса с правените кабинети? Някой има ли такъв? До колкото знам то там няма кой знае каква философия, демек и един прилично направен с купени качествени говорители (Селешчън/Йенсен/ала-бала) би трябвало да свърши работа, но може да греша. Нека някой, който се е интересувал, да каже. Цитирай
docc Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 (Редактирано) Освен Fender и Carvin,xxxx вкарват и Rivera а съвсем скоро ще има и Laney,така че моят съвет е да видиш какво има там и тогава да си прецениш!!! На Rivera цените са доста "забележителни".Ако наистина ще има Laney и цените им са близо до Европейските - заслужават внимание. Редактирано Октомври 22, 2006 от docc Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 23, 2006 Автор Отговорено Октомври 23, 2006 кога ще има laney ? Цитирай
Phreaker Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Ми доколкото знам в края на тази седмица Цитирай
TONY Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Отново зададен некоректно вьпрос- има 1х12 2х12 - хоризонтални и вертикални(енгьлд) 4х12 - а и б тип! Ако си вземеш 2 по 2х12 - пак равиш 4х12 - но е по удобно за пренасяне (сигурно има лека разлика в звука) за 4х12 - винаги ще трябва някой да помага. Може и правена - но май човека от софия който е правил, е починал предполагам и друг може да прави - вьпроса е че не излиза евтино и се обезмисля- при цените на берингер. За берингер - сьс шарковете един приятел си взе - и го заварих да пробва с тях и селешьн винтидж 30 даже се чудеше - каза, че и шарковете му харесват... За Сашо - като имаш глава Ривера - няма ли да си вземеш и каб на Ривера скьпо удоволстие е вярно Еаз, например - твьрдо сьм решил, че искам каб маршал! това за говорители, че се сменят и какви видове има - ми е ясно (г12 75, гринбек и винтидж 30- тия са важни да ги има - а пьк в маршал са си стантартно екипирани с тия модели-може и други готини говорители-според зависи). Просто ме кефи да е Маршал - друго не ща! (ако имах ректифайьр - естествено щах да тьрся рактифайьр каб- от естетическа гледна точка - на Дюран Дюран китариста - добре изглеждаха 2-та стака - спор няма) Цитирай
docc Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 За Сашо - като имаш глава Ривера - няма ли да си вземеш и каб на Ривераскьпо удоволстие е вярно Смятам да си взема - като порастна! Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 23, 2006 Автор Отговорено Октомври 23, 2006 laney имат доста интересни цени по ЕU сайтовете, определено ще трябва да се иде до - райзинг форса Цитирай
Gregg Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 А как стои въпроса с правените кабинети? вьпроса е че не излиза евтинои се обезмисля- при цените на берингер. Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 ^ Ясно, мерси за инфото. А някви цени някой може ли да ми каже? Или поне линк към ценовата листа на Берингер. Цитирай
Recommended Posts