spacegospod Публикувано Май 11, 2014 Публикувано Май 11, 2014 Другари, имам една стара китара, която искам да стегна, но не ми се чака доставка от Thomann. Знаете ли къде в София могат да се намерят адаптерчета на EMG. Не намирам в никой от сайтовете на големите магазини Цитирай
Sonny Отговорено Май 11, 2014 Отговорено Май 11, 2014 Musicworld.bg Предполагам, че в MMG и Forte Music трябва да имат някои останали бройки. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 11, 2014 Отговорено Май 11, 2014 От чисто любопитство можеш ли да покажеш китарата и имаш ли идея с активни или пасивни адаптери е била преди това? :> Цитирай
Villskap Отговорено Май 12, 2014 Отговорено Май 12, 2014 Преди няколко месеца гледах във Форте имаше наличен сет-а на Кери Кинг но може да имат и отделно на склад, най-добре да отидеш и да провериш. Дано съм бил полезен Цитирай
Golema Отговорено Май 12, 2014 Отговорено Май 12, 2014 Ето ти пълен комплект http://mmg-music.com/content/emg-zakk-wylde-pro-humbucker-set Цитирай
flyaway Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 А някой да е виждал в БГ да се продават EMG JH Het set? В крайна сметка ако не ги намеря тук ще ги поръчам от eBay. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 Аз не съм ги виждал тук. Закупих си два сета 85/81 от Томан. Единия сет е по отделно 81 и 85 а другия е на "Зак" защото беше за "Леспол" а там трябва по-дълга резба на потенциометъра че иначе не става. 30 евро ти е доставката до вкъщи с DHL от Томан идва за седмица. И сега малко потребителски неволи от моя страна: След цялото разочарование от местните "бизнесмени" аз вече всичко взимам от вън. Крайно време е БГ магазинчетата да вдигнат малко летвата от страна на отношение и да се светнат че нещо, което е на витрината и е разопаковано се продава на по-ниска цена! Чаках 2 говоритела от "Динакорд" 6 месеца а трябваше да дойдат от 3 до 5 работни дни, на същата фирма беше капарирана лампова глава за над 1200лв с кабинет за нея и транзисторен усилвател на Line6 за бас и няколко чинели крайната цената надвишаваше 3000лв след чакане 7 месеца си прибрахме капарото и ги поръчахме от Томан дойдоха за една седмица. В момента процесор който възнамерявам да закупя Line6 pod HD bean освен че не може да се пробва Цена в Динакорд: 772,16лв http://www.musicworld.bg/bg/c_528/i_38960/LINE6_POD_HD_bean.html Цена в Томан: € 275 http://www.thomann.de/gb/line6_pod_hd.htm € 275 = 537,84лв :::::::::: 772,16лв. - 537,84лв.= 234,32лв (разлика - евала) Томан дава 3 години гаранция - Динакорд 2 години (и трябва да се молите да не се стига до там защото пари не връщат и ако не може да се замени си избирате нещо на същата стойност от магазина) при интерес ще разкажа и този случай Кога ще ни заработи съдебната система! Цитирай
flyaway Отговорено Май 20, 2014 Отговорено Май 20, 2014 Уви, прав си! Цените в БГ незнайно защо наистна са доста надути, а освен това и изборът е много ограничен особено ако се наложи да търсиш нещо по-специфично. Миналата година ъпрейдвах китарата и се наложи всичко /потенциометри, кондензатори, адаптери/ да го пазарувам от вън, онлай, просто защото тук никъде не намерих това което исках. Цитирай
Recommended Posts