Hillbilly Отговорено Април 25, 2014 Отговорено Април 25, 2014 Е па Върбанов ,уцелил си на жена,повечет пищят,че имаш 2-3 китари.. 2 Цитирай
emosms Отговорено Април 25, 2014 Отговорено Април 25, 2014 (Редактирано) Леко оф топик - Бих си купил обратно първата ел. китара, ако я мерна някъде.(т.е. втората, първата беше соц и не я броя). Прави я Иван от пловдив. Опростено копие ала ibanez rg - тяло от орех от части, само лакирано. С две тънки светли ивици от друго дърво, надлъжно, от двете страни на бриджа. главата на грифа с фурнир от орех. Фикснат бридж, оксидиран, с една плочка от палисандър в задната част. Два хъмбъкера, трипозиционен голям цк ключ, волюм. Швартната е палисандър и отива на дизайна и, макар че съм фен на клен. Даже снимка нямам . Даже не помня по обява ли я продадох, или в един оказион (т.нар 'пръча' ). Доста отдавна беше, в началото на века , в началото на първата петилетка. Редактирано Април 25, 2014 от emosms 2 Цитирай
Kalmar Отговорено Април 29, 2014 Отговорено Април 29, 2014 През годините установих, че Стратокастера е моята китара (не задължително Фендер и не задължително само със сингли). Пробвал съм много и различни модели и все се връщам към това. Преди години не понасях Лес Пол моделите, сега ги преоткривам. Ясена си ми остава любим материал, но започнах да оценявам качествата на елшата и махагона (особено в рок група). Ефекти все още ползвам, но за мен са като подправки - важно е по колко слагаш и от кое. Много често пестеливата употреба на ефекти създава по-силно впечатление и усещане, от колкото прекаленото насищане с такива. В проект е нов по-малък педал борд с контролер-лупър и някои по-бутикови педали. Става бавно и скъпо, но си струва Струни основно Ernie Ball Cobalt 10-46, за дропнати строеве понякога 10-52 или 11-56. Ползвам лампови усилватели, предполагам много от колегите са наясно защо. На последък открих за себе си подходящи преца и това са Planet Waves Cellu-Glo 1mm, определено ми пасват най-добре от всичко до момента. И накрая само ще кажа, че напълно съм съгласен с Кольо - всичко е в пръстите и нас самите, останалото е второстепенно... Цитирай
Recommended Posts