Manolev Публикувано Октомври 14, 2006 Публикувано Октомври 14, 2006 Кажете какво мислите за тази китара? Трябва за яко жица и много куфеене. Мисля, че е достатъчно като информация... :guitar: Цитирай
rotten_perish Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Не е лоша китара. Щом ти трябва за яко жица и куфеене поне според мен става. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Относно цена-качество винаги съм казвал , че от тоя ценови клас 200-300$ за нова китара никой няма да сбърка ако се насочи към ЛТД. Във форума има достатъчно хора с ЛТД-та независимо от модела всеки един от тях съм сигурен, че ще го потвърди. Така, че давай смело. Цитирай
Soulseeker Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 ESP са едни от най-яките китари, затова че какво му мислиш - половината ако не и по-голямата част от метъл сцената свири с тях Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 А формата на Explorer не е ли неудобна за свирене или напротив? Иначе за тази китара само като я гледам и се кефя :guitar: Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 епа нали джеймс от металика свири с такава хаха :twisted: иначе не виждам причина да не е удобна даже напротив Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 И аз мисля да си взема една такава брадвичка Много зарибително ми дейсва, а и съм чувал добри отзиви за нея Ако някой може да изрази мнение за адапрерите и (ESP LH-100 PICKUPS) Поздрави Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Аз наскоро чух едни ЕМГ адаптери и останах ужасен! Включиха китарата точно след едно Айбънец РГ и звука на ЕМГ-тата беше такова мазало, че се отвратих завинаги от тях! Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Няка ако някой от форума има такъв модел или някой от тези модели: ESP LTD EC-100QM ESP LTD EC-50 ESP LTD VIPER-100FM ESP LTD VIPER-50 ESP LTD F-100FM ESP LTD F-50 ESP LTD H-50 ESP LTD MH-100QM ESP LTD MH-50 ESP LTD AX-50 ESP LTD M-100FM ESP LTD M-50 да сподели какво харесва и какво не в звука на китарата си и какво мисли за адаптерите Цитирай
mrBUNGLE Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 от скоро имам есп ек 50 и мога кажа че е доста добра китара много се чудих какво да си взема и се спрях на този модел а и реитинга и бе6е малко по висок сравение с другите от този клас от 2007 са с адаптери LH150 като изработка е перфектна има само едно малко надписче което много ме дразини (china) въпреки 4е е поръчах от америка явно в китаи не си губят времето Цитирай
stanbog Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 имам по-стара (2002 г.) KH202 и съм доволен от нея. всичко зависи с какво сравняваш, но за сериите 50 и 100 нямaм високо мнение честно казано, особено след като преместиха производството в китай и индонезия. сериите 200-250 "стават" имо, но за сериозна китара бих препоръчал само от сериите 400 нагоре. Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Аз имам МХ-50 и мога да ти кажа че за цената си няма равна. Много съм доволен и няма да сбъркаш Адаптерите ми са ЛХ-100 и са пушка- висок аутпут малко шум. Успех! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 След няколко дни ще пристигне новият ми ESP LTD MH-100QM, и тогава ще споделя впечатления. Цитирай
vovcho Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Китарата с най-бързия гриф на който съм свирил. Взимай я, заслужава си парите. Формата не пречи, освен ако не искаш да скачаш с нея да се въртиш и тем подобни, става за пози повече. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 От скоро имам същата тигрица от подписа ми. Характеристиките, които мога да приложа тук спрямо други среден клас китари са: -Както каза коляга от горе - бърз гриф -Плътен и мек тон (адаптрите са LH-150) -Удобна и за 2те ръце, за левицата да лети по грифа и за десницата да пили жицата. -Китарата е ВЯРНА (това по-скоро е до бройка, но... все пак е моята е учудващо читава, в сравнение с която и да е китара) -Формата яде таратора с вилица И Е УДОБНА ! Можеш да свириш седнал и прав, с еднакво КПД Препоръчвам ти я. За тези пари, не съм се и надявал да попадна на нещо толкова добро. За Ибанец не знам, но яде всички скуаяри, джаксъни, Йамахи тн. за закуска. Смазваща китара. Нямам какво повече да кажа. Цитирай
Recommended Posts