Jump to content
Българският форум за музиканти

Да се затвори говорилнята


Recommended Posts

  • Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

то и аз съм дал но не непременно най-доброто от себе си и още по малко - най-музикалното:godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми пичо'е като не ви кефат темите у говорилнята.......епа не флизайте там уе!

Сеедно е затворена....правете се че не я виждате не я посещавайте и сички са доволни така! Оти ем тея дето я искат ще я има и ше си продалжават и честитки и вицове и сичко.....ем онея останалите че са доволни....

Ай Сос Здраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста глупаво предложение (според мен). Никой не задължава никого да влиза в "Говорилня"-та. Това, че се оплаквате, че там постоянно пускат все тъпи теми, значи, че постоянно я посещавате... ваш си проблем.

ПП:Това с енергията много ме изкефи... прекрасен пример за това какво ще стане, ако се затвори :godbless:

Редактирано от kolega
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да наблегна, на единия синдром който ме накара да напиша тази тема... Последните хора дето писаха прочетоха ли всички постове досега?

 

Много точно съм си казал, че целта на темата не е точно затварянето на говорилнята, а да насочи вниманието и да предложи някои неща, които ще направят по - приятен живота на всички.

 

Ако говорилнята беше само честитки, вицове и линкове към интересни филмчета :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз съм съгласен с всички, които писаха досега... Може да звучи парадоксално, но е факт. Говорилнята се разрастна с броя на членовете на форума. Просто нямаше как да се избегне този момент. Даже се изпокарах със СтоунФрий, за което му се извинявам. Не съм искал, но просто нещо ме накара да избухна. При мен са виновни американците с които работя :godbless:

Темите, които се пускат там, в голямата си част наистина не са музикантски, което е наистина голям спам за форума, ако се счита, че е тясно специализиран. Мисля, че идеята на говорилнята трябва да се промени. А именно каквато е била в началото, предполагам, да се помага на новите попълнения в музикалните среди с информация. Там да си задават въпросите и да получават информация извън секциите, определени за музикални инструменти, купува/продава и т.н.

 

Подкрепям Флиск, защото знам, че е разумен човек. Не подкрепям идеята говорилнята да се затваря, защото има много по-големи доводи от рожденните дни това да не се случи. Там си показваме рогата понякога, но все пак си пишем в един форум и малко или много се уважаваме като хора.

 

adXok, това за Шитлистед не се базира само на раздел говорилня. Повечко са причините за този статус. Аз се чудя как на мен не са ми го дали още :godbless:

 

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да коментирам мнението си относно предложението - вече го коментирах, и то в самата ГАВРИЛНЯ (каква ирония, нали?).

 

Обръщам се към Рафо, за да споделя какво съм виждал в някои от другите форуми, в които пиша, пък той да каже дали има техническа възможност да се прави. Първо - автоматично зачистване на старите теми. Т'ва сме го говорили вече, ако се сещаш. Второ - ограничаване на възможността да се пускат по 16 теми в ГОВОРИЛНЯТА от един юзър в един ден. Трето - ае бира, па кой на твърдо - ракия... :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това се направи едни и същи теми ще се повтарят с период максимум от половин или една година и при поредното постване на повтаряща се тема, модовете ще бъдат лишени от удоволствието да напишат - 'Тази тема е разисквана вече, моля използвайте търсачката и си вдигнете сами левела с 10%.'

 

Предлагам всеки да има право на 10 поста и 2 теми в говорилнята месечно. Ако това може да се реализира проблема частично ще се реши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При ограничение от 10 поста и 2 теми на месец името Говорилня ще трабва да се смени... :godbless:

Все едно да си избера на и-мейла да получавам само по 10 спама на месец... Говорилнята има идея и тя е именно да се изтегли спама от другите секции, където трябва да има точно информация!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трижди пъти съм "ЗА" - ДА СЕ ЗАТВОРИ раздел "Говорилня"

Напълно е излишен!

Само качва рейтингите на някои съфорумци, докато други (като мен) които са най-активни в раздел "Авторска музика" (поне до неотдавна) сме в "шит листата".

 

Да се махне раздел "Говорилня"!  :godbless:  :cheers:

xa-xa-xa... e т'ва е батко, някои хора са тук само за да имат голям рейтинг... бахти! аз па даже не гледам къде-колко поста съм оставил, ако съм имал нещо смислено да кажа - просто съм го казал бахти, за к'во треа да имаме няк'ва такаа класация, ако верно т'ва кой-колко поства въобще те интересува - значи се насочи към - щафета.ком или де да знам, поиграй малко нийд фор спийд...

... нищо лично пич, просто исках да си кача малко рейтинга :bravo:

 

не само че съм гласувал ПРОТИВ затварянето на говорилнята, ами и смятам всеки ден да пляскам по 10-тина поста в нея... иначе за к'во съм в тоя форум освен да съм "Първи в класация"

Редактирано от SPAF`
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При ограничение от 10 поста и 2 теми на месец името Говорилня ще трабва да се смени...  :happy: 

Все едно да си избера на и-мейла да получавам само по 10 спама на месец... Говорилнята има идея и тя е именно да се изтегли спама от другите секции, където трябва да има точно информация!

Ето и малко елементарни пресмятания:

 

Преглед на профил IgniteAll

Всичко мнения: 736

( 0.45% от всички мнения )

Мнения на ден: 1.1

Дата на регистрация: 20-December 04

Най-активен в: Говорилня

206 мнения в този форум

 

206 мнения / 22 месеца = 9.363 мнения за месец в говорилнята

 

За радост ти се вместваш напълно в примерните граници, следователно няма причини за безпокойство :dance: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе ора...чакайте малко

 

Говорилнята е най хилавото бебе щото всички баби го гледат :) Кво като пикае леко на криво? и то душа носи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.