saiman Публикувано Октомври 11, 2006 Share Публикувано Октомври 11, 2006 (Редактирано) Ами хора сега наще ми взеха стария комп и ми дадоха нов...по-кофти е ама върши работа...проблемът е че звуковата му карта е пълна скръб. Дайте ми съвет каква звукова карта да си взема МОЛЯ ВИИИИИИ ПОМОГНЕТЕ Предварително благораря ПП Става въпрос не за най-доброто а за среден клас незнам по колко вървят Редактирано Октомври 11, 2006 от saiman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 RME това е истината влез в сайта им виж ги и сам прецени. Може да вземеш някоя по-нисък клас но забравяш за проблемите латенция и т.н... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabatajabata Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 За КОлко Кинта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saiman Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 11, 2006 Нямам идея как варират парите за една звукова карта но нещо от сорта на 50 60- лв Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Карта, с която могат да се правят записи(сериозни, не демота) за по-малко от 250 доларес няма да намериш(освен ако някой не ти подари). Можеш да вземеш Audigy2 или Audigy4, в комбинация с безплатните "Kx Project" драйвери, ще ти свърши работа за вкъщи. Колко струва можеш да видиш във ценовите листи на фирмите, продаващи компютри(там не се продават професионални звукови карти, Audigy-тата са хай-енд-а при домашните карти). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Октомври 12, 2006 Share Отговорено Октомври 12, 2006 Нямам идея как варират парите за една звукова карта но нещо от сорта на 50 60- лв За тези пари не можеш да си купиш саунд карта с която да правиш записи които да бъдат качествени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saiman Отговорено Октомври 13, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 13, 2006 Ами аз не съм тръгнал да правя качествени записи ...ако правя записито това ще бъде демо запис. мене ми трябва да вади чист звук out-а и да има за 5+1 А имам и един друг въпрос има ли звукови карти с голям жад отзаде за да можеш директно да си включиш китарата и да записваш!?!?!?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Нямам идея как варират парите за една звукова карта но нещо от сорта на 50 60- лв За тези пари не можеш да си купиш саунд карта с която да правиш записи които да бъдат качествени. аре на бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabatajabata Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Аз съм за баса който се оформя И против ВСИЧКИ да сме с по250$ карти или по скоро ако не сме - жсе едно сме кретени. Човека иска проста карта. Още първото мнение го праща в невъзможното. Айде да броим колко във форума записват и колко са им скъпи картите. Щом се дават съвети нека да са близо до желанията. Подкрепям - Аудиджи ще му е достатъчно на това момче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 ^Съгласен абсолютно. Като се позанимава - сам ще установи дали иска по-висок клас карта или не. п.с. Между другото 250$ е относително нисък клас студийно ниво аудио интерфейс дори и само за 2 аналогови входа и 2 изхода съответно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Audigy4 е около $50, а Audigy2 - около $30-40 някъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saiman Отговорено Октомври 13, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 13, 2006 Мерси хора... аз за да се понасоча че до момента не съм опирал до този проблем със саунд картата по простата причина че съм още неузрял в тази работа.... но важното е че съм запален Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saiman Отговорено Ноември 16, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 16, 2006 Еми в крайна сметка си взех Аудиджи 2-ка вади чист звук пък ще видим кво ще става със записите Мерси хора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts