Bliznaca Публикувано Март 26, 2014 Публикувано Март 26, 2014 1)nickname: Bliznaca2)Възраст: 173)Образование: Усновно4)Вашият инструмент/и: Нямам такъв5)Предпочитан музикален стил: Dubstep, Electro6)Вашият вдъхновител: Учителят ми 7)В кратце(или с две думи за вас самите): Аз съм от България но живея в Италия. От 2 години ходя на курсове Computer Music. Имам няколко създадени парчета от мен, ето и едно от последните: https://soundcloud.com/bliznaca/its-way-harder-not-final Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 26, 2014 Отговорено Март 26, 2014 E,и усновното убразувание би трябвало да те убучи,че се пише основа,а не уснова,Оспех с комп-музиките. 1 Цитирай
Bliznaca Отговорено Март 26, 2014 Автор Отговорено Март 26, 2014 E,и усновното убразувание би трябвало да те убучи,че се пише основа,а не уснова,Оспех с комп-музиките. Извинявам се за грешките но не пиша много на български. 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 21, 2014 Отговорено Април 21, 2014 ..което предполагам означава, че и с другите езици, положението е подобно. . 1 Цитирай
savov Отговорено Април 26, 2014 Отговорено Април 26, 2014 Добре дошъл и от мен Дано пък форумът ти помогне да се справиш с правописа и да упражняваш българския... Успех и с музиката! Цитирай
emosms Отговорено Май 12, 2014 Отговорено Май 12, 2014 Не съм мн. по хип хопа, но звучи добре, и английското произношение е добре.Припева way harder, ми навява малко нещо британско. Ако саунда отиде леко в посока трип хоп, амбиент, авангардна електроника, но минималистично вкарано, и с едно още по-британско 'емулирано' произношение може и да заковеш нещо тип roots manuva, че и по интересно (само за тоз се сещам, не ги знам ). Обаче женските вокали, не са лоши, звучат малко деведесетарско като от евро диско парчетата. Което не е лошо, стига да се избягват припеви с тъп текст, характерни за онези диско парчета , но може да се поработи в насока по-атрактивни мелодични линии на тези вокали, не толкова стандартно. Цитирай
Recommended Posts