nikodin Публикувано Март 8, 2014 Публикувано Март 8, 2014 Здравейте колеги, имам запитване към вас. Изтъних си грифа на китарата (от задната страна-fingerboarda). След шкуренето изтънената дървесина остана не защитена. Въпросът е с какво да обработя грифа? Трябва ли да го минавам с лак или мога да използвам някакво масло като това => http://www.musicworld.bg/bg/c_675/i_32683/Dunlop_6532.html Благодаря за помощта. Цитирай
blr Отговорено Март 8, 2014 Отговорено Март 8, 2014 Aко разбирам правилно къде точно си пилил, това което си публикувал няма да ти свърши работа. Трябва да свалиш лака на целия гриф и да лакираш наново. Цитирай
nikodin Отговорено Март 9, 2014 Автор Отговорено Март 9, 2014 Мерси за отговора лакирах го, шлаифах го финно със шкурка 800 и 1000 и го полирах с вълнен парцал. Стана трепач. Искаше ми се да го мина и с вакса за китари,но не намерих, а и не знам дали има смисъл. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 9, 2014 Отговорено Март 9, 2014 Предполагам, имаш предвид полир-паста. Цитирай
nikodin Отговорено Март 10, 2014 Автор Отговорено Март 10, 2014 Не знам как се превежда но го има в този клип Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 10, 2014 Отговорено Март 10, 2014 Не съм сигурен, какво имат предвид в клипа, а сега нямам много време да го гледам и да чета. При по-твърдите лакове, фината абразивна полирпаста прави напълно достатъчно блясък, за да има нужда от восъци. Предполагам, при други типове финиш, не е така. Цитирай
Recommended Posts