aniarg Публикувано Март 1, 2014 Share Публикувано Март 1, 2014 Здравейте, имам нужда от съвет, колебая се между Korg Sp 250 и KAWAI KDP 80, целта ми е да се доближава максимално до акустичното пиано, но не мога да отделя повече средства, защото става дума за хоби, с което се сетих да се заема доста късно и не е много сигурно дали ще потръгне Моля насочете ме кое от двете е по-добрият избор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viksps Отговорено Март 2, 2014 Share Отговорено Март 2, 2014 Едното не е ли доста по-скъпо, тоест не са ли в относително доста различен ценови клас? Ако те води цената (или има значение), май Корга е верният избор. Иначе за този Кавай само хубави неща съм чувал (и слушал) - ама е по-скъпичък доста. А Ямахите изключил ли си ги? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aniarg Отговорено Март 2, 2014 Автор Share Отговорено Март 2, 2014 От това, което намирам като инфо в нета цените са подобни, исках да знам като качество кое е по-добро. Забелязах също в този диапазон и Kawai KDP 90 i CL 36, но нямам представа кое от тях предлага най-добро качество за тази цена (въпреки че ми е ясно, че за такава сума не може да се очаква някакъв изключителен инструмент). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 2, 2014 Share Отговорено Март 2, 2014 Не съм фен на пианата на Корг. От друга страна като собственик на трето поред пиано Kawai съм може би пристрастен към тази марка и мнението ми вероятно не е обективно. И все пак - Kawai CL36 е прекрасен инструмент, препоръчвам го. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aniarg Отговорено Март 3, 2014 Автор Share Отговорено Март 3, 2014 Благодаря много, спрях се на него Харесва ми също KDP90, но CL36 е responsive hammer, което явно е по-добре от advanced. Супер много благодаря, че ми помогнахте с избора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts