Jump to content
Българският форум за музиканти

aniarg

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни

aniarg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, при натискане на един от черните клавиши се получава неприятен звук от триене в червената ивица (не знам как точно се казва тя), с другите клавиши не се случва, на какво се дължи това и какво да правя? А и ако може да ми кажете какво е точното наименование на тази червена лента, която минава през цялата клавиатура, за да мога да обясня ако се наложи да се поправя. Благодаря!
  2. Благодаря много, спрях се на него Харесва ми също KDP90, но CL36 е responsive hammer, което явно е по-добре от advanced. Супер много благодаря, че ми помогнахте с избора
  3. От това, което намирам като инфо в нета цените са подобни, исках да знам като качество кое е по-добро. Забелязах също в този диапазон и Kawai KDP 90 i CL 36, но нямам представа кое от тях предлага най-добро качество за тази цена (въпреки че ми е ясно, че за такава сума не може да се очаква някакъв изключителен инструмент).
  4. Здравейте, имам нужда от съвет, колебая се между Korg Sp 250 и KAWAI KDP 80, целта ми е да се доближава максимално до акустичното пиано, но не мога да отделя повече средства, защото става дума за хоби, с което се сетих да се заема доста късно и не е много сигурно дали ще потръгне Моля насочете ме кое от двете е по-добрият избор.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.