tu154 Публикувано Октомври 7, 2006 Публикувано Октомври 7, 2006 гледайте братя... само това ни остава!!! http://www.ulfwakenius.com/video/charlie%2...avy%20metal.wmv :hello: PS: Видеото трябва да се дръпне, за са се гледа. Цитирай
BuGZ Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Знам, че тея ладове могат да се свирят адски бързо, но тоя се престарава лекичко... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Не е въпроса в ладовете,цаката е,че докато свири усещаш движението в хармонията,демек като развит импровизатор(особено в джаза) той "makes the changes"!БТВ,Улф е велик и този клип само драска повърхността на възможностите му! Владо Цитирай
tocata Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Улф е един от наи-големите , старо куче е тои... Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Свири страшно добре,но някак си не ми е интересен.Но от предоставения запис трудно може да се съди,хубаво е да се чуе още С това далеч не искам да кажа,че пича не добър,напротив .Като свирене много ми напомня за моя учител по китара Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 (Редактирано) Личи си , че човека е изял с парцалите теорията Свири готино, но на доста места цапа- както каза ТОНИ - престарава се май ... не свири чисто ... Но вероятно силата му изобщо не е там Редактирано Октомври 8, 2006 от visiondann Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 eбати тъпото Лаконично,конструктивно и авторитетно :wall: Владо Цитирай
Guest Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Честно казано, не ми хареса. Признавам, добър е, но просто не ме заплени някакси. Различни хора, различни вкусове Цитирай
PRIMO Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 забелязал съм че по-печените китаристи като свирят все едно говорят с музиката си - винаги има някаква мелодия която е много трудно да се запомни обаче те кефи като я слушаш. Това ми прилича на нещо от сорта "Вижте каква техника имам". Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 К, да обобщиме. Това клипче съдържа видеомат'рял, демонстриращ това, на което комшиите от Британия му казват "wankery". Чекиджийство сиреч. Това, като са го снимали, човека не е бил излезъл на сцената да прави музика, а да си покаже техниката със яростна шред импровизация. Но едва ли има второ мнение по въпроса, че ако тръгне да прави музика, ще се получи нещо световно. Самото клипче наистина няма особена стойност. Обожавам и се уча много надъхано на шред, но това прекрачва добрия тон и навлиза в мътните води на чистата какафония. А не бива тъй. Трябва фийлинг. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 К, да обобщиме.Това клипче съдържа видеомат'рял, демонстриращ това, на което комшиите от Британия му казват "wankery". Чекиджийство сиреч. Това, като са го снимали, човека не е бил излезъл на сцената да прави музика, а да си покаже техниката със яростна шред импровизация. Но едва ли има второ мнение по въпроса, че ако тръгне да прави музика, ще се получи нещо световно. Самото клипче наистина няма особена стойност. Обожавам и се уча много надъхано на шред, но това прекрачва добрия тон и навлиза в мътните води на чистата какафония. А не бива тъй. Трябва фийлинг. В интерес на истината и без да влизам в излишни спорове,това нищо не казва за клипа,а само за това какво ти извличаш от него! Владо Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Значи тук не мисля, че става въпрос за това дали въпросният китарист става за тая музика или не...това е просто "поглед" на един джазмен върху метълски пръстовки не става въпрос изобщо за "вижте какво мога тука сега". Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Значи тук не мисля, че става въпрос за това дали въпросният китарист става за тая музика или не...това е просто "поглед" на един джазмен върху метълски пръстовки не става въпрос изобщо за "вижте какво мога тука сега". Аз не знам за какви метълски пръстовки говориме,но ако сте забелязали парчето се казва "Charlie Parker Goes Heavy Metal" и през по-голямата част от парчето Улф наистина свири типични Паркър-ски хватки и фрази,но с овърдрайв.Верно и че има няколко леки псевдо-метъл забежки/рифове,но не мисля че там е идеята. Владо Цитирай
Recommended Posts