Black Bird Публикувано Октомври 5, 2006 Публикувано Октомври 5, 2006 Търся мнения за звука като цяло http://dimitar.audioshot.net/Dimi_Wide.mp3 Благодаря ви! Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 има едни чинелки у десно дето са ми леекинко нереални и леекинко по-силни, но това си е въпрос на вкус а също така ми се струва, че повечко басец няма да навреди като цяло на микса, щот някъде има, някъде няма и пак - лично мнение. акустичната китарка малко височки и бегат ( мисля е акустична у лево се вклюва поне което чух) също си мисля, че някои брейкове могат да бъдат по-басови, незнам томовете как си рязал и компресирал щот някои им липсват ниски всичко ти го пиша първосигнално, може да бъркам, нали затовасме хора мда като цяло хай-хетс ми идват по-слини, поне при мен е така Респект ман светлинни си напред, успехи желая, позагуби се тея дни Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 @peshoy2k Благодаря ти за забележките!!! Доста ми помагат....че от зор пропускам доста "детайли" Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 Колеги да разбирам ли че саунда е "перфектен" ? Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Аз го чух даже 2 ,3 пъти,но саунда си е хубав.А доколкото разбрах ти искаш да чуеш някакви препоръки.Единственото ,кото според мен би могло да бъде малко по добре са барабаните,но peshoy2k вече ти спомена и не исках да повтарям едно и също. Аз не разбирам особено много от саунд като цяло,само от китарен(от части ),а китарата си звучи много гот за мен Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 Аз го чух даже 2 ,3 пъти,но саунда си е хубав.А доколкото разбрах ти искаш да чуеш някакви препоръки.Единственото ,кото според мен би могло да бъде малко по добре са барабаните,но peshoy2k вече ти спомена и не исках да повтарям едно и също. Аз не разбирам особено много от саунд като цяло,само от китарен(от части ),а китарата си звучи много гот за мен @kolio_k Благодаря за мнението и за отделеното време!!! Цитирай
jFog Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 В уинамп-а кату му вдигна леко средите става на 6! може да е от псевдомасер-а баса дету остава сам - коси!! Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 (Редактирано) м и аз сега да се изсера, нали съм с монитори вече и съм курназ :green: шегувам се лично на мен - както каза пешо - най хата маааалллккккооо ми се струва силничък, а баса на места потъващ....това е - ама въпрос на вкус аа и сякаш мъничко атака и липсва на касата - но не знам, може умишлено да си я оставил назад Редактирано Октомври 6, 2006 от stratocaster Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Бахму ма'ата! Къде намерхте недостатъци на записа?! Или аз съм си продънил ушите от многото екстермален метъл дето слушам... :think: Много благо звучи всичко. Най ме радват хармонизираните китари в бек-граунда. Мелодик-дет съм, какво да се прави! Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Отговорено Октомври 11, 2006 Бахму ма'ата! Къде намерхте недостатъци на записа?! Или аз съм си продънил ушите от многото екстермален метъл дето слушам... :think: Много благо звучи всичко. Най ме радват хармонизираните китари в бек-граунда. Мелодик-дет съм, какво да се прави! Мерси Еdgecrusher!!! Цитирай
Recommended Posts