username Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 усилвател - SWR working pro 400 кабинет - собствено производство с 15" говорител visaton BGS 40 - страшно се получи. свиря почти без корекции, само малко aural enhanser от усилвателя и тва е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CuntKiller Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 красиво се получава superfuzz + boss hm-2, макар и със starters kit нещастният бас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steff Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 Аз в момента съм ги навързал така: Musicman Stingray5 - един октавер на Danelectro за някои по-специални места - преамп ampeg SVT IIP - стъпало Crown XLS402 - колони една 15'+10'+2х6.5+хорна на Mesa Boogie, една 18' на Mesa Boogie и една 18' на Zeck. Докато можем, ще мъкнем. Като одъртеем, ще мислим за кубета . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 При нас е : бас Vintage V940->аналогов проц Boss BE-5->главица Laney DP150L->DIY cab с 1x12'' Eminence Kappa говорител. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludmata Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 При мене е 'Жас Басс -> firesound (повечето време е байпаснат, но за някой песни е a must) -> Groove Tubes Studio Preamp -> Samick Amp -> 2x10 Window Breaker (home made)... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKOCHIM Отговорено Април 20, 2009 Share Отговорено Април 20, 2009 Punch factory compresor + Boss GEB 7 + Digidelay + ProCo Rat 2 + Morley Volume plus + Ibanez tuner и всичко това в Gallien Crueger RB 700 II . Са издирвам Boss ceb3 за да завърша сета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 Аве хора, да питам аз, някой тук да е пробвал Promethean P500H в разните му комбинации?Впечатления? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 ^ От видеата в тубата с нищо не ме впечатли - явно е ориентиран към масовия потребител. Иначе май съм пропуснал да се разпиша в тая тема... Кремона -> Cupid -> Ibanez SR506 -> Warwick Thumb 5 <- през тея дръвца съм минал.За ефектите ефекта е обратнопропорционален Имах преливащ педалборд с KORG Pitchblack, MXR M80, SansAmp, BOSS ODB-3, Line6 Uber Metal, MXR Bass Auto Q и още много камиони и процесори (ZOOM, TC Electronic, BOSS)...Глави съм ползвал много, но имам една - Ampeg SVT-2 (продавам я, щото искам да опитам с Gallien-Krueger).Накрая останах само с нея и два камиона - BOSS CS-3 и едно малко сладко жълто камионче (изобщо не е за бас и ще го запазя в тайна ), с което направих и последните записи, на които смесих звука от него със чистия звук през Ampeg SVT-3 и стана чудно А имам и един хоръс на DigiTech, който пазя за лигня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 Аз ползвам Behhringer - Limiter/Enhancer >> Booster >> Morley Power Wah >> Distortion Милин Камък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Brandon_Lee Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 Е колко съм скромен!Yamaha RBX375 бас с който съм от 4 години вече!И Ampeg b-115 кубе произведено 1974.Скоро мисля да си купя DI да мога да пускам кубето през централното по концерти, че е по-добре!И може би някой оувър драйв ще екипирам скоро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 Yamaha rbx375 -> DigiTech Compressor -> Gallien-Krueger Backline 600 -> 2x10 туй то Искам нов бас вече, ама със същото голямо разстояние между струните. Иначе пари нямам, де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 Boss GE-7B Bass EqualizerBoss LMB-3 Limiter Enhancer Boss CEB-3 Bass Chorus Boss NS-2 Noise Suppressor Boss TU-2 Chromatic tuner Trace Elliot GP 11 Mk V Bass Preamp (+ footswitch) SWR WorkingPro 700 BassHead (+ footswitch) SWR WorkingPro 4x10" SWR WorkingPro 1x15" Това е в момента - не гарантирам ,че няма има скорошни промени ,но като се знам... :green: Гледам, че сте разбутали старата тема. При мен разликата спрямо 2006-та прави само това: Иначе всичко друго още си го ползвам, не наведнъж, де! А за питането на Вяра - въшката на Ibanez я гледах в MCI, Ненчо ми наду главата с политагитация колко е "свръх", ама не съм тествал. П.П. Ааа, сега видях, че питаш за главата - е, нея... даже не съм я и виждал! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 (Редактирано) ^Главата е същата, която е в p5110. И мен ме агитираха за мъника, като варианти на workingpro10 и PJB's flightcase, но реалистично погледнато главата по-ми е вариант като за моята работа. За съжаление агитациите са все от хора, които не са го пробвали лично, а на които "им били казали", че е най-новия "innovation" в областта на "голям акустичен, топъл, но също така фънки звук" /леко като тегло - с бас бокса им излизат общо към 13кила. Та ми беше интересно ако някой е пробвал(и с какъв бас) да даде честни отзиви, че аз в непосредствена близост нямам дилър на Ибанез, а тук с изкл. на PJB и новите на TC магазините наблягат на сериозно тежки бас ригове като гледам по бас форумите май няма нищо лошо засега по принцип винаги съм с едно наум, когато някой рекламира и хвали много определена марка или модел и по-скоро не бих се насочила натам, но ми писна да мъкна, а и като гледам 1. много хубаво кармазъ са го докарали хаха, а и 2. ценово/output ми се вписва идеално в бюджета тъй че може и да е вариант ще трябва да се пробва... Редактирано Април 1, 2010 от Viara Ivanova Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 ^ Мадам, тая дивотия най-добре си я чуй лично с твоя бас, щото аз на клас-Д усилватели вяра нямам. Това е усилвател а импулси, не за звук. А всички нови "технологични чудеса" еб@вата мамата на звука, според мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 Свирих с комбото в магазина на Икономов и не съм впечатлен. Не че е лошо, но просто не ми харесва достатъчно в сравнение със звука на класически "тежки" усилватели. Това може да означава просто че остарявам , но всъщност свръхкомпактните и леки усилватели които съм пробвал до момента (освен обсъжданото тук комбо, модели на Маркбейс, Ешдаун, Фил Джоунс, Идън - може и да пропускам някой) не ме радват. Не отричам че са практични, но липсва усещането за "шут" когато ги усилиш и ниските определено не звучат по начина, който съм свикнал. П.П. Басовете с които пробвах Promethean бяха Ibanez BTB & Ibanez Soundgear - от арсенала на магазина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts