Jump to content
Българският форум за музиканти

Каква китара?


lsdmusic

Recommended Posts

Здравейте! Мисля да си събера към 300-350 лева и да си купя една що годе хубава китара? Бихте ли ми препоръчали някоя? (нямам претенции за формата й или марката, стига да е добра за парите си) 

Редактирано от lsdmusic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така.. "добра за парите си" е:

 

1.Твърде разтегливо понятие.

2. Въпрос на лична преценка.

3. Въпрос на опит.

4. Въпрос на конкретна китара (конкретна бройка, не толкова марка и модел)

5. 6. 7...Въпрос на още неща.

 

Няма нужда да ти казвам, че китара за 300 лева нова "добра за парите си" е малко като кола за 500 лева "много добра за парите си".

Попрочети темите, изписани из форума и се ориентирай. По-добър съвет от това няма.

Аз ще те посъветвам едно, друг друго, може аз да съм по-прав от него, може и двамата да сме прави, а може и двамата да бъркаме, при все че ти препоръчваме съвсем различни неща.

Отиди и пробвай. Ако не можеш да свириш, вземи някой, който свири добре. То и без това две еднакви китари свирят различно почти винаги.

Аз бих взел инструмент на старо (MMG music и т.н.) АКО МИ ХАРЕСА. Но ти си знаеш, а ако не знаеш, не можем да ти помогнем(поне аз не мога, защото не обикалям по цял ден да пробвам китари за 300 лева, та да мога да ти кажа "Вземи зеления страт, който седи до вратата в магазин Х").

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Задължително черна първата китара за метАл!!

Както ти каза Евтим отиваш в MMG магазина ,пробваш на място и си избираш,като не си с много парици взимаш секънд-хенд,което не значи,че е лош инструмент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.