Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Уважаеми колеги, това е първата моя авторска песен, на която съм направил клип ! Това е социален рап с поп припев и рок баладичен финал ! Желая ви приятно слушане и гледане ! Ще ви бъда признателен, ако споделите мнението си за текста, музиката, посланията или клипа ! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Сегае моментът да го кажа - не съм чувал песен, представяща реалността по-добре, по-натуралистично, по-точно, изобличаваща всичко случващо се с различните хора. Клипът е перфектен, пасва на песента като ключ в ключалка! Ти самият си направил нещо, което заслужава всички да изслушат. Даже мен това парче ме кара да се замисля за някои неща и - да ти кажа откровено - ме подсеща какво ми липсва в моето текстописане. Ще се постарая да го направя така, че да не ти крада идеята, а просто да я споделя.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Еееее, благодаря ти, е на това му викам позитивна оценка !!! Почувствах се доста поласкан, много ти благодаря !!! Целта на тази песен, както и на клипа е да въздействат, най-вече с посланията и визията !!! Текстта на песента целенасочено акцентира върху нашия свят, обладан от  трите водещи доминанти - пари, власт, секс !!! Дисекцията на света, на неговото състояние в момента е тъжно нещо !!! Егоизма, лицемерието и продажността са навсякъде !!! Много от хората, вече не са хора, а същества готови на висши мерзости и гадости в името на господаря на този свят : парите !!! Клипа не е много професионален, заради факта, че е направен изцяло без пари, с приятели и познати, ако бяха налети пари в него - визията, посланията, внушенията, и всички акценти щяха да бъдат много по-въздействащи, истински и впечатляващи !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Изгледах го на един дъх, даже пак повторих за да се вгледам и вслушам в детайлите по внимателно.

Страхотен текст и аранжимент, всичко е поднесено с вкус.

Монтажа на клипа много ми хареса.

Големи адмирации, Иване.

 

;)  Марио B)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.