G.Varbanov Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 Ще видим и Petrucci MusicMan 8-string по някое време: Слушайте на 8:39 http://youtu.be/VF39uABIQk4?t=8m39s Цитирай
ZLE Отговорено Февруари 6, 2014 Автор Отговорено Февруари 6, 2014 Там няма опасност басиста да го набие,щото ръката му е колкото гръдния кош на Джони Миуонг. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 Даже и може да го черпи една биричка басиста, че го отменя малко. Сигурно му е весело с тея неравноделни рифчета, които Джон му подхвърля. Ще е забавно да го видя с 8-мак. Цитирай
svet.k Отговорено Февруари 7, 2014 Отговорено Февруари 7, 2014 Да, това е адски важно, винаги тряа да се търси нещо "повече от предишното". Все нещо не ни достига. Представям си ква ще е китарата на 22 век - нещо средно между орган и китара! Като стана дума за векове ми се струва нещо че този иска да напредва с по-бързи темпове от необходимото. Тва не е добър знак. Осъзнавам го дори и след няколко чаши домашно вино. Сори ако съм засегнал някой, алкохола води до една "свобода", която няма нищо общо със свободата. Айде назраве! Цитирай
ZLE Отговорено Февруари 7, 2014 Автор Отговорено Февруари 7, 2014 (Редактирано) Ами цигулката от много векове не е мръднала,пък все още не се е намерил този,който да каже :"ето постигнах всичко възможно"! А за виното гратс...Всеки китарист ,който не кърка не е истински музикант Редактирано Февруари 7, 2014 от ZLE Цитирай
рахата Отговорено Февруари 7, 2014 Отговорено Февруари 7, 2014 http://www.sevenstring.org/forum/attachments/extended-range-guitars/1779d1138121980-ibanez-10-string-harp.jpg съвсем скоро Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 8, 2014 Отговорено Февруари 8, 2014 Как вие виждате моята китара: Как аз я виждам: Цитирай
svet.k Отговорено Февруари 9, 2014 Отговорено Февруари 9, 2014 (Редактирано) По скоро как фотошопа я вижда Дръвото е готино боядисано, един приятел има подобен Айбанец. Редактирано Февруари 9, 2014 от svet.k Цитирай
anomandrus Отговорено Февруари 9, 2014 Отговорено Февруари 9, 2014 Само да вметна, че джент можеш да свириш и на 2 струни, НО техниката на свирене е различна от стандартното дж-дж както някой се беше изразил по-горе. Пикинга, гоуст-ноутовете, палм-мютинга- все неща, които са малко по-изчанчени за да може да се докара този специфичен звук. Не съм фен на стила, но ми е любопитен и малко по малко започна "да ми влиза под кожата". Относно 6-7-8-9 струнните китари не виждам какъв е спора. Хората искат повече опции и ги получават. Хубаво е, когато има разнообразие. Зле е, когато такова няма. Разнообразието в случая помага за създаването на "нови" техники на свирене (Тошко Ебаси, Лумис и т.н.). Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 9, 2014 Отговорено Февруари 9, 2014 ^^Готино е боядисано, но ще ми падне боята доста бързо. Мешуга за съжаление си обичат китарите изтъркани от свирене. :> ^Напълно си прав за djent. Точно с един кавър на 2 струни се боря в момента и се оказа, че не е просто джъ-джъ да го достигнеш това звучене. Muting-a не е толкова palm колкото със пръстите на лявата ръка. А да не ти описвам какъв фрет бъз е като опънеш 8-ма с перцето за баш djent звука. Ако не ти е сетната китарата като хората ще има да се чудиш защо не звучиш като батковците по телевизията. Цитирай
svet.k Отговорено Февруари 9, 2014 Отговорено Февруари 9, 2014 Тосин Абаси е голям, признавам, той е един от хората които могат да опровергаят несериозните драсканици по горе от моя страна. Цитирай
Recommended Posts