vlado1113 Публикувано Октомври 2, 2006 Публикувано Октомври 2, 2006 Преди време питах един музикант завършил музикалната академия с китара, с какъв ефект или последователност от ефекти мога да си напомпя китарата така че да свири само с леко докосване на грифа( да държи тона дълго ). Той ми каза, че с неговия процесор неможело да стане това, имало други с които яко се напомпвала и ставало. Я разяснете с какво примерно може да се получи, за процесора BOSS GT 3 знам че може демонстрирали са ми го. Цитирай
Pandemonium Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=10469&hl= сиреч ползвай търсачката :idea: Редактирано Октомври 2, 2006 от Pandemonium Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Компресията на китарата винги е съпроводена със загуба на динамика(разлика между силно и слабо). Според мен компресор трябва да се използва само в моментите, когато тона трябва да продължи, но не и когато свириш. Освен това компресора прави много тихия, затихващ тон на струната силен, и съответно усилва и шума пропорционално. Цитирай
Recommended Posts