Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

това за болните амбиции си го мислех и аз, а другото важно което пропуснах да кажа е че се омаловажава участието на другите деца със този силен отзвук за един участник със спорни умения, от голяма маса хора, което е може би някакъв български патент да се набелязва един човек за голям и автоматично да се изключват останалите и да се отричат всички техни качества, а като го погледнеш после отблизо да видиш хилядите му недостатъци

Аз пък за български патент забелязвам една друга тенденция... да се казва на черното - бяло ;)

А това, че има голямо внимание към именно това дете... явно е спечелило публиката!

Безсмислено е да се оспорва напълно заслуженото внимание към детето и безспорния талант и харизма, които притежава!

Това първото изречение да не се отнася за мен случайно?

• Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Съжалявам, че ще го кажа, но това с болни амбиции на родители ми прилича на дресура, упражнена към собствените си деца. А тези деца губят много от нормалното си развитие и безгрижно детство. Вероятно по-късно ще се появят проблеми от различен характер. Не съм слушал детето, вероятно пее добре и е чаровно (не гледам подобни предавания), но да го поставиш на тази възраст в такава среда значи, че умишлено искаш да го поквариш. 

Разберете, че не говоря против детето и таланта му - то не е виновно.

Както казвахме по такива поводи "Хубаво дете, но не случило на родители".

Отговорено

Има много логика в изказването ти.

Ако искаш - можеш да чуеш две от изпълненията на детето в началото на темата.

Аз по-скоро исках просто да споделя мнението си, че детето е наистина много талантливо и харизматично... иначе е ясно колко много странични ефекти имат подобни участия и по принцип, че тези формати са повече ала-бала работа.

Отговорено

Ти как мислиш!?

ако не си забелязал говорех само че не пее вярно, не съм говорил за нещата, които са те впечатлили че е чаровно и талантливо, от които само с първото мога да се съглася

и това ли е казване "на черното-бяло" според тебе

ако е така сам си прави изводи колко си добре със слуха и други неща, които ще ти ги спестя засега (:

но ти си ги знаеш сигурно

Отговорено (Редактирано)

Вижте поразителната история на детето - чудо Крисия от Шоуто на Слави! Ходжа орисал бъдещето й!

http://dnesplus.bg/News.aspx?n=639234

Детето още от количката знаело песни на Английски. Найстина си пее детето спор няма!

Дано стане известно Детето, само да не стане като този:

http://dnesplus.bg/News.aspx?n=639252

Редактирано от Krasi63
Отговорено

Ти как мислиш!?

ако не си забелязал говорех само че не пее вярно, не съм говорил за нещата, които са те впечатлили че е чаровно и талантливо, от които само с първото мога да се съглася

ако е така сам си прави изводи колко си добре със слуха и други неща, които ще ти ги спестя засега (:

Колега, опитай се да спазваш добрия тон!

Относно цитата и репликата, отправени към теб - думите ми бяха по повод това, че спомена израза БЪЛГАРСКИ ПАТЕНТ. В тази връзка реших логично да изкажа и допълня мнението си.

Иначе е ясно, че тук там има фалшиви моменти, нестабилни и т.н. .. но какво би очаквал от едно малко дете!? Има и доза притеснение от бенда, от публиката и т.н. всеки от нас би се притеснил... особено ако му е за първи път.

Отговорено

Ти как мислиш!?

Колега, опитай се да спазваш добрия тон!

Относно цитата и репликата, отправени към теб - думите ми бяха по повод това, че спомена израза БЪЛГАРСКИ ПАТЕНТ. В тази връзка реших логично да изкажа и допълня мнението си.

Иначе е ясно, че тук там има фалшиви моменти, нестабилни и т.н. .. но какво би очаквал от едно малко дете!? Има и доза притеснение от бенда, от публиката и т.н. всеки от нас би се притеснил... особено ако му е за първи път.

добре де

Извинявай!!!

не искам да обиждам никого, най-малко пък точно това или което и да е друго дете

единственото което исках да споделя бе, че ми писна навсякъде където бутна в интернет

и да ми излиза Крисия това Крисия онова и когато натисна на линка с видеото да видя аджеба за какво иде реч

и като не видя нищо кой знае колко интригуващо и най-вече това каращо те да настръхнеш докато слушаш

и си казвам "Е за какво е сега цялата тая врява".За нищо (:

така че това беше основното

и се надявам това заливане на интернет пространството от информация с иначе крещящо заглавие, но с некачествено съдържание, да понамалее или да спре

това е

иначе дано успее детето, дано стане и добра певица някой ден нищо лошо няма

това че този кастинг си е пълна пародия обаче си остава факт, който надявам се никой няма да оспори

Отговорено

И този кастинг и другите музикални формати в България... нищо особено наистина... и най-вече нищо не следва и след това за съжаление. 
Но пък нека има избор... който му е интересно да гледа и слуша. Аз лично от време на време гледах и X Factor и ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ... имаше и мои приятели там... вероятно заради това повече...   

По-добре от нищо си мисля... дано с времето се подобрят и критериите и качеството на продукциите ни.

Отговорено

Ей, колеги, за Крисия ясно, казахте всичко дето има да се каже - да и живо и здраво детето и дано да не го съсипят !

Ама я кажете за цигането, дето го е пуснал колегата в началото на темата и дето никой не го е насилвал да пее ... че аз се впечатлих. И то да е живо и здраво и късмет да има!

Отговорено

Хубав глас, но чисто като дикция, изразност, чистота и разбираемост пеенето е на доста ниско ниво. Много сгрешени фрази и звучащи съвсем неадекватно на хората, които знаят езикът.

Отговорено

:offtopic-001:

Тц-тц-тц! :wallbash:  Савов, много ти се извинявам, но ако очакваш в темата да няма хора, които да не са харесали Крисия, изпълнението й и т. н., жестоко се лъжеш. Който пуска темата, трябва да е готов за всякакви критики. И никой не е обидил никого с нито един от постовете в тази тема. Ние ти обяснихме вече - талантът на детето е безспорен, но не е тя примерът, който ти трябваше да дадеш. Излиза, че ти просто си й някакъв много голям фен, който не иска да слуша нищо друго, освен похвали за нея. Извинявай за израза, може да съм много по-млад от теб, но в моите очи изглежда така, както го описах. Тя може да пее, но не го прави по-добре от съперничките си във формата. Затова отново казвам - тя най-незаслужено продължи напред. Това, че във фейса я харесват не е критерий за нейните умения.

Отговорено

Не не... не очаквам всички да сме на едно мнение... не искам и да убеждавам никого в нищо.

Пуснал съм нейно изпълнение вероятно защото ми е харесало когато съм го засякъл... сега виждам, че и другите деца в предаването са талантливи.

Даже вчера например най-ми хареса детенцето дето пя "Девойко мари хубава"...