YJM Публикувано Януари 4, 2014 Публикувано Януари 4, 2014 Мисля, че добре се получи. Съжалявам, че е без солото - срам, не срам - не го знам http://www.youtube.com/watch?v=Z5mWnRl-5Ro 2 Цитирай
kkk777 Отговорено Януари 4, 2014 Отговорено Януари 4, 2014 Според мен се е получило добре, макар и без соло! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 13, 2014 Отговорено Януари 13, 2014 Солото е мания. Аз го свиря, като не съм кашкавал. Мисля, че ми е доста точно. Ако искаш, мога да драсна един прилично верен таб. Цитирай
YJM Отговорено Януари 13, 2014 Автор Отговорено Януари 13, 2014 ^ Благодаря, но къде ще си играеш да правиш таб... В интерес на истината не съм се и опитвал да го вадя или да гледам как се свири. По принпип чичо Дейв не ми е много в стила за сола. Иначе солото на Tornado of Souls (на Marty Friedman) е едно от най-любимите ми, но засега не се осмелявам да започна да го уча.... Иначе ако искаш може да ти дам аудио проекта ми в Сонар и ти за изцепиш eдно соло и да довършиш песента. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 17, 2014 Отговорено Януари 17, 2014 Това също е на Марти. Той Дейв Мъстейн знайш ли кога ще го изсвири това соло, чак никога... 2 Цитирай
YJM Отговорено Януари 17, 2014 Автор Отговорено Януари 17, 2014 ^Прав си ... защо ли се бях объркал, че Дейв го свири и Марти тогава не е бил в групата. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 ^ Иначе ако искаш може да ти дам аудио проекта ми в Сонар и ти за изцепиш eдно соло и да довършиш песента... Малко ще трябва да го поупражня пак, но.. добре. Пиша ти мейла си на ЛС. Цитирай
Recommended Posts