killer Публикувано Септември 27, 2006 Публикувано Септември 27, 2006 От доста време не бях хващал китарата и онзи ден намерих малко време за нея и реших да запиша една имровизация. Записано е с уеб камера. Ibanez Universe => Zoom 9150 => Marshall JCM 602 => Creative audigy 2, звъкът е записван без микрофон директно от D.I output-a на Маршала и затова звучи толкова гадно, по принцип е 1-2 идеи по топъл. Само 1 дубъл съм записвал, каквото ми дойде на ум в момента, ефектите са изцяло от Зуум-а (то и затова звучи леко дигитално). Свирнята е под всякъква критика но просто ми дойде отвътре. Click me п.п Ако някой желае мога да му изпратя файла по пощата да го качи на някой Български сървър че в фотобъкета ми го резна на точно 5 минути .... то като цяло е 5:25 но някакси свършва наникъде! Не пестете критиките и коментарите! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 На мен ми хареса,нбого си е гот(само с малката уговорка,че ми идва малко дълго) Цитирай
solo5 Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Моето мнение е, че е далеч от блус звучене Повече ми прилича на Satriani като тон Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Блус е също тип схема,не само определено типично звучене.Този спецялно е 12тактов минорен блус Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Оооооооо добро е!! Обаче не е некаф стандартен блус по скоро ала Сатриани Цитирай
ultrazone Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) Някои хора свирят по нощите, а !?! Браво, Браво!!! И с DiMarzio-то страшно става. Редактирано Септември 27, 2006 от ultrazone Цитирай
killer Отговорено Септември 27, 2006 Автор Отговорено Септември 27, 2006 Радвам се ча ви е допаднало парчето. Да, наистина не е на 100% блус но в даденият момент така съм го почувствал и изсвирил... тона и той има "малко повече" гейн, но с процесор като се свири е така или имаш много гейн или почти никакъв (поне с зуум-а който имам е така). Когато се сдобия с микрофон и запиша звука от Амп-а ще се чуе истинският глас на китарата, без никакви дигитални измишльотини да скапват звукът, само китара => амп (с ривърб от амп-а). @ ultrazone - това специално е свирено през деня, в последно време нощем работим. Обади се да пием по бира че ще се забравим!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Пълниш ми душата. Мога ли да те помоля да ми пратиш backing track-a на bg.readonly@gmail.com ? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Ооооооо и аз искам бекинг трака!! zz_top@mail.bg Цитирай
Recommended Posts