Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ - развали се баса


whitegoat

Recommended Posts

Здравейте момчета и момичета!

 

Имам CORT B4 с активна електроника, която напоследък ми прави проблеми, а от днес изобщо не работи.

Тактично без нищо да разбирам, погледнах "под капака" и видях една скъсана жичка, която ми скъса сърцето :(

Помогнете, тъй като не съм от столицата и няма как да тръгна да обикалям по големите музикални магазини за съвет, има ли при кой да я занеса ?

Само за информация, има си копче за включване и изклчване на ак.електроника, и когато я включа не се чува нищо, или пък се чува, но бръжди и пищи и вика и писка.Когато е изключена си свири екстра, но пък нема активна :/  :no:

Редактирано от whitegoat
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе човече, напиши с думи прости В КОЙ ГРАД/ГРАДОВЕ МОЖЕШ ДА ГО ОТНЕСЕШ ЗА РЕМОНТ!!! Никой не го интересува откъде си родом и къде си в този или предишния момент, толкова ли е трудно.

 

За София (ако въобще си тук в този или друг момент), свържи се с Евтим Джерекаров например. Ще го намериш в този форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа споко!Питал си ме къде се намирам, отговора е, че по принцип се намирам в Благоевград.От къде ти пиша няма значение, нито за теб, нито за разговора, който се опитвам да проведа.Затова и не съм го споменал, явно не си ме разбрал.

Благодаря за интереса, и не мисля, че е нормално да влагаш толкова много емоция(предполагам по начина по който си ми отговорил) в шибаното интернет пространство.Мерсаж!

Редактирано от whitegoat
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, whitegoat, никой не те пита къде точно се намираш. Но логично е, че според местоположението ти ще има места на които ще тие по-лесно и удобно да го занесеш, отколкото други. Това е, което е от значение, не GPS координатите ти. Затова и въпроса на blr е напълно логичен - къде можеш да го занесеш? Изброй по-големите градове които са ти близо към момента, за да ти бъдат предложени хора там. Никой тук не цели да проследи местоположението ти, за да ти открадне CORT-a ;)

 

Иначе, ако някой ти беше писал "Занеси го във фабриката на CORT" щеше да кажеш, че се ебават с теб, но технически човека би бил прав - ако го занесеш там - ще го оправят :)

 

Ето - сега аз ти казвам - ако искаш в София - Евтим може да ти свърши работа. Metalhammer също, макар че май не влиза вече много-много тук. Дори аз мога да ти го оправя.

 

Ако искаш в Благоевград - така кажи, да ти препоръчат хората някой там в района. Дори не е нужно да е лютиер, просто добър електронен техник да кажем или някой сръчен с поялника.

 

Весели празници на всички! Няма нужда от излишни нерви във форума! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А кво пречи като си видял скъсана жичка да разгледаш внимателно откъде може да се е скъсала,закачаш я и ако тръгне се запоява с капка тинол и така..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.