whitegoat Публикувано Декември 20, 2013 Share Публикувано Декември 20, 2013 (Редактирано) Здравейте момчета и момичета! Имам CORT B4 с активна електроника, която напоследък ми прави проблеми, а от днес изобщо не работи. Тактично без нищо да разбирам, погледнах "под капака" и видях една скъсана жичка, която ми скъса сърцето Помогнете, тъй като не съм от столицата и няма как да тръгна да обикалям по големите музикални магазини за съвет, има ли при кой да я занеса ? Само за информация, има си копче за включване и изклчване на ак.електроника, и когато я включа не се чува нищо, или пък се чува, но бръжди и пищи и вика и писка.Когато е изключена си свири екстра, но пък нема активна :/ Редактирано Декември 20, 2013 от whitegoat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 20, 2013 Share Отговорено Декември 20, 2013 Помогнете, тъй като не съм от столицата и няма как... Да беше написал поне къде се намираш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
whitegoat Отговорено Декември 20, 2013 Автор Share Отговорено Декември 20, 2013 В момента не съм там, но по принцип-Благоевград. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 20, 2013 Share Отговорено Декември 20, 2013 Абе човече, напиши с думи прости В КОЙ ГРАД/ГРАДОВЕ МОЖЕШ ДА ГО ОТНЕСЕШ ЗА РЕМОНТ!!! Никой не го интересува откъде си родом и къде си в този или предишния момент, толкова ли е трудно. За София (ако въобще си тук в този или друг момент), свържи се с Евтим Джерекаров например. Ще го намериш в този форум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
whitegoat Отговорено Декември 20, 2013 Автор Share Отговорено Декември 20, 2013 (Редактирано) Аааа споко!Питал си ме къде се намирам, отговора е, че по принцип се намирам в Благоевград.От къде ти пиша няма значение, нито за теб, нито за разговора, който се опитвам да проведа.Затова и не съм го споменал, явно не си ме разбрал. Благодаря за интереса, и не мисля, че е нормално да влагаш толкова много емоция(предполагам по начина по който си ми отговорил) в шибаното интернет пространство.Мерсаж! Редактирано Декември 20, 2013 от whitegoat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Декември 20, 2013 Share Отговорено Декември 20, 2013 Добре де, whitegoat, никой не те пита къде точно се намираш. Но логично е, че според местоположението ти ще има места на които ще тие по-лесно и удобно да го занесеш, отколкото други. Това е, което е от значение, не GPS координатите ти. Затова и въпроса на blr е напълно логичен - къде можеш да го занесеш? Изброй по-големите градове които са ти близо към момента, за да ти бъдат предложени хора там. Никой тук не цели да проследи местоположението ти, за да ти открадне CORT-a Иначе, ако някой ти беше писал "Занеси го във фабриката на CORT" щеше да кажеш, че се ебават с теб, но технически човека би бил прав - ако го занесеш там - ще го оправят Ето - сега аз ти казвам - ако искаш в София - Евтим може да ти свърши работа. Metalhammer също, макар че май не влиза вече много-много тук. Дори аз мога да ти го оправя. Ако искаш в Благоевград - така кажи, да ти препоръчат хората някой там в района. Дори не е нужно да е лютиер, просто добър електронен техник да кажем или някой сръчен с поялника. Весели празници на всички! Няма нужда от излишни нерви във форума! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 20, 2013 Share Отговорено Декември 20, 2013 А кво пречи като си видял скъсана жичка да разгледаш внимателно откъде може да се е скъсала,закачаш я и ако тръгне се запоява с капка тинол и така.. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Декември 21, 2013 Share Отговорено Декември 21, 2013 Ако не можеш ти , дай на някой да я направи.. Ето диаграмка .. С уважение Гого 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts