nikolai_75 Публикувано Декември 19, 2013 Share Публикувано Декември 19, 2013 здравейте искам инфо за бас хонер b който го има с 4 -5 и 6 струни . в момента е наличен в muzicworld Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Декември 20, 2013 Share Отговорено Декември 20, 2013 здравейте има инфо бол в момента се намира в google 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kulov Отговорено Декември 20, 2013 Share Отговорено Декември 20, 2013 цецо, от тука направо в бисерите, бате Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Декември 21, 2013 Share Отговорено Декември 21, 2013 цецо, от тука направо в бисерите, бате Да! Темата си е от фонд "бисери", поради което реших и аз да вляза в стилистиката. No offence meant 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolai_75 Отговорено Декември 22, 2013 Автор Share Отговорено Декември 22, 2013 браво много остроумно и колегиално Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 22, 2013 Share Отговорено Декември 22, 2013 (Редактирано) А ти какво си очаквал от така формулиран въпрос? Много правилно ти е отговорено, че в нета има колкото искаш информация и google ще ти помогне да я намериш. За каква колегиалност става дума, при положение, че с Цецо няма как да сте колеги? Пишете безобразно и неграмотно, а после се сърдите, че Ви се отговаря подобаващо. Какво очакваш, някой да се рови вместо теб в нета или пък да отиде до Динакорд и да го пробва за да ти докладва?! Може, но срещу заплащане, а сигурен съм, че тарифата ми няма да ти хареса. Ти и всички останали, които се държите по подобен начин, няма да е лошо да се съобразявате със следното: 1. Ако искате да комуникирате през форуми, нужно е да сте грамотни, т.е. да можете да пишете. За неграмотни младежи има teenproblem и други подобни интернет-сборища 2. Тук не е консултантска фирма. 3. Колкото по-добре формулирате въпроса си, толкова по-точен отговор ще получите, което ни връща в т.1 по-горе. Редактирано Декември 22, 2013 от blr 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolai_75 Отговорено Декември 22, 2013 Автор Share Отговорено Декември 22, 2013 (Редактирано) Разбира се, че в гугъл има всичко. Аз просто исках информация от някой който е свирил на този бас. Какво толкова съм сгрешил? В този форум нали всички сме музиканти и за това сме колеги. Аз поне се чувствам такъв. Не сме на изпит по правопис и нямам нерви и време да се заяждам. Съжалявам, че зададох въпрос в този форум. Чао Весела Коледа! Редактирано Декември 22, 2013 от nikolai_75 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 22, 2013 Share Отговорено Декември 22, 2013 И защо не си направи труда да зададеш въпроса по този начин още в началото? Защото те домързя да отделиш две минути, да сглобиш няколко грамотно написани изречения. Щеше да си спестиш и подигравките и укорите, а можеше и някой да ти помогне. Не мислиш ли, че след като искаш нещо от някого/група хора, би било редно да вложиш поне това съвсем минимално усилие. Надявам се да си разбрал за какво иде реч, нищо лично. Весели празници, здраве и успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 23, 2013 Share Отговорено Декември 23, 2013 Разбира се, че в гугъл има всичко. Аз просто исках информация от някой който е свирил на този бас. Какво толкова съм сгрешил? В този форум нали всички сме музиканти и за това сме колеги. Аз поне се чувствам такъв. Не сме на изпит по правопис и нямам нерви и време да се заяждам. Съжалявам, че зададох въпрос в този форум. Чао Весела Коледа! Абе ти първия пост как го писа,с крака ли? За какво търсиш инфо? Китара се избира със слушане..,обикаляш няколко магазина и си избираш.. Са ще кажеш,че са ти далеко магазините - нема такъв филм,драги,оня ден един човек от Търново дойде до нас (СФ) за да купи от мен пушка,щото шибаняците от еконт не разрешават да се изпраща.. Тоест и път да биеш,обиколи магазините .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Декември 23, 2013 Share Отговорено Декември 23, 2013 Китарата е добра.. Имам такава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
S-Sim-G Отговорено Декември 23, 2013 Share Отговорено Декември 23, 2013 (Редактирано) Какво толкова съм сгрешил? ... че не си предпочел гугъл, пред музикантския форум... Ами, аз не знам каква е идеята на форума в такъв случай, защото в гугъл можеш да намериш доста неща (реално, почти всичко)... Но видиш ли, понякога е по-приятно да питаш някой сънародник... Само че... за съжаление, очевидно, учтивостта отдавна е "отлетяла" от нашата страна... Много усмивки и щастие пожелавам на всички Пък кой знае, следващият път, може и да не се "хапем" поради работеща некоректно клавиатура... или какъвто е бил там проблема... (все пак, напълно разбираем е въпросът на господина) Редактирано Декември 23, 2013 от S-Sim-G Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 23, 2013 Share Отговорено Декември 23, 2013 Не е ли много елементарно -питаш на български и ти отговарят коректно или си отнасяш подигравките,само за сведение,компа ми е около 12 годишен,а клавиатурата някаква китайщина за десет кинта,пък пак става да пиша,нъл тъй? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
S-Sim-G Отговорено Декември 23, 2013 Share Отговорено Декември 23, 2013 (Редактирано) Ок Hillbilly, не споря, всеки си има мнение. Просто не разбирам слабо агресивното, заядливо отношение. Вярвам, че сюжетът може да бъде изигран с далеч по-приятелски и майтапчийски тон. Това е : )Усмивки и щастие : )))))) Редактирано Декември 23, 2013 от S-Sim-G Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 23, 2013 Share Отговорено Декември 23, 2013 Аз винаги се майтапя,човеко,но ме дразни консуматорското мислене,давал съм доста съвети от личен опит и който ме познава,знае,че съм добронамерен човек,а агресията и простотията някак си се насадиха в нашето общество ,което го няма.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 23, 2013 Share Отговорено Декември 23, 2013 И аз се имам за добронамерен човек и надявам се хората, които ме познават лично биха го потвърдили, но не понасям тъпотията, неграмотността, посредствеността и хищническата селения, които не само се настаниха, но и се превърнаха в норма. На простака се ръкопляска и останалите простаци, масово и съвсем спонтанно се съюзяват за да убият всеки опит за мислене. Такава олигофрения не бих толерирал. Който иска да си пише тъпотии, на нещо, наподобяващо официалната ни писменост, да върви и да се изявява сред себеподобни примати и хуманоиди. Там ще плува в собствените си, нечисти води. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts