Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здравейте    искам      инфо    за       бас     хонер  b      който    го  има     с  4  -5     и  6    струни  .

в    момента  е      наличен   в    muzicworld

Отговорено

здравейте        има        инфо       бол          в             момента             се              намира           в           google

Отговорено

цецо, от тука направо в бисерите, бате  :greenball:

Да! Темата си е от фонд "бисери", поради което реших и аз да вляза в стилистиката. No offence meant

Отговорено (Редактирано)

А ти какво си очаквал от така  формулиран въпрос? Много правилно ти е отговорено, че в нета има колкото искаш информация и google ще ти помогне да я намериш. За каква колегиалност става дума, при положение, че с Цецо няма как да сте колеги?

Пишете безобразно и неграмотно, а после се сърдите, че Ви се отговаря подобаващо. Какво очакваш, някой да се рови вместо теб в нета или пък да отиде до Динакорд и да го пробва за да ти докладва?! Може, но срещу заплащане, а сигурен съм, че тарифата ми няма да ти хареса.

Ти и всички останали, които се държите по подобен начин, няма да е лошо да се съобразявате със следното:

1. Ако искате да комуникирате през форуми, нужно е да сте грамотни, т.е. да можете да пишете. За неграмотни младежи има teenproblem и други подобни интернет-сборища

2. Тук не е консултантска фирма.

3. Колкото по-добре формулирате въпроса си, толкова по-точен отговор ще получите, което ни връща в т.1 по-горе.

Редактирано от blr
Отговорено (Редактирано)

Разбира се, че в гугъл има всичко. Аз просто исках информация от някой който е свирил на този бас. Какво толкова съм сгрешил? В този форум нали всички сме музиканти и за това сме колеги. Аз поне се чувствам такъв. Не сме на изпит по правопис и нямам нерви и време да се заяждам. Съжалявам, че зададох въпрос в този форум. Чао Весела Коледа!

Редактирано от nikolai_75
Отговорено

И защо не си направи труда да  зададеш въпроса по този начин още в началото? Защото те домързя да отделиш две минути, да сглобиш няколко грамотно написани изречения. Щеше да си спестиш и подигравките и укорите, а можеше и някой да ти помогне. Не мислиш ли, че след като искаш нещо от някого/група хора, би било редно да вложиш поне това съвсем минимално усилие.

Надявам се да си разбрал за какво иде реч, нищо лично.

Весели празници, здраве и успех!

Отговорено

Разбира се, че в гугъл има всичко. Аз просто исках информация от някой който е свирил на този бас. Какво толкова съм сгрешил? В този форум нали всички сме музиканти и за това сме колеги. Аз поне се чувствам такъв. Не сме на изпит по правопис и нямам нерви и време да се заяждам. Съжалявам, че зададох въпрос в този форум. Чао Весела Коледа!

Абе ти първия пост как го писа,с крака ли?

За какво търсиш инфо?

Китара се избира със слушане..,обикаляш няколко магазина и си избираш..

Са ще кажеш,че са ти далеко магазините - нема такъв филм,драги,оня ден един човек от Търново дойде до нас (СФ) за да купи от мен пушка,щото шибаняците от еконт не разрешават да се изпраща..

Тоест и път да биеш,обиколи магазините ..

Отговорено (Редактирано)

Какво толкова съм сгрешил?

... че не си предпочел гугъл, пред музикантския форум... Ами, аз не знам каква е идеята на форума в такъв случай, защото в гугъл можеш да намериш доста неща (реално, почти всичко)... Но видиш ли, понякога е по-приятно да питаш някой сънародник... Само че... за съжаление, очевидно, учтивостта отдавна е "отлетяла" от нашата страна...

Много усмивки и щастие пожелавам на всички :) Пък кой знае, следващият път, може и да не се "хапем" поради работеща некоректно клавиатура... или какъвто е бил там проблема... (все пак, напълно разбираем е въпросът на господина)

Редактирано от S-Sim-G
Отговорено

Не е ли много елементарно -питаш на български и ти отговарят коректно или си отнасяш подигравките,само за сведение,компа ми е около 12 годишен,а клавиатурата някаква китайщина за десет кинта,пък пак става да пиша,нъл тъй?

Отговорено (Редактирано)

Ок Hillbilly, не споря, всеки си има мнение. Просто не разбирам слабо агресивното, заядливо отношение. Вярвам, че сюжетът може да бъде изигран с далеч по-приятелски и майтапчийски тон. Това е : )
Усмивки и щастие : ))))))

Редактирано от S-Sim-G
Отговорено

Аз винаги се майтапя,човеко,но ме дразни консуматорското мислене,давал съм доста съвети от личен опит и който ме познава,знае,че съм добронамерен човек,а агресията и простотията някак си се насадиха в нашето общество ,което го няма..

Отговорено

И аз се имам за добронамерен човек и надявам се хората, които ме познават лично биха го потвърдили, но не понасям тъпотията, неграмотността, посредствеността и хищническата селения, които не само се настаниха, но и се превърнаха в норма. На простака се ръкопляска и останалите простаци, масово и съвсем спонтанно се съюзяват за да убият всеки опит за мислене. Такава олигофрения не бих толерирал. Който иска да си пише тъпотии, на нещо, наподобяващо официалната ни писменост, да върви и да се изявява сред себеподобни примати и хуманоиди. Там ще плува в собствените  си, нечисти води.