SHARO Отговорено Октомври 27, 2007 Share Отговорено Октомври 27, 2007 тъпото и банално C при дроп C първо удрям акорда и после увеличавам за да се получи фейд ин ефект :] така веднага се разбира ако се е разстроила шот пауа' акордите не звучат после първите струни ги проверявам кат изсвирим някоя хармони от соло с другия китарист в движение и тва ми е саунд чека в общи линии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Ноември 10, 2007 Share Отговорено Ноември 10, 2007 Като гледах тия наименования и се сетих че незнам кои акорд какво му е наименуванието смисл буквите примерно знам 4е D m e ре мажор и C , A m са До минор и ла мажор нищо друго.Та ако някои зне много да напиши или да даде линк да ги науча :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Ноември 10, 2007 Share Отговорено Ноември 10, 2007 Първата нота от сборника за китара на Емилио Пухол.МИ (Първа свободна). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duzo Отговорено Ноември 10, 2007 Share Отговорено Ноември 10, 2007 Първата ми нота винаги е Е - първа струна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BuGZ Отговорено Ноември 10, 2007 Share Отговорено Ноември 10, 2007 Винаги почвам и завършвам в G, щото... свиря глявно в G Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukeil Отговорено Ноември 11, 2007 Share Отговорено Ноември 11, 2007 Е шеста струна нз защо така но като видях тази тема и забелязах ,че всеки път като взема китарата и първата нота е Е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Ноември 11, 2007 Share Отговорено Ноември 11, 2007 Аз най-често като си включа китарата обичам да дрънвам по един Ми акорд, понеже съм в стандартната настройка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Ноември 11, 2007 Share Отговорено Ноември 11, 2007 Хващам китарата и почвам да свиря каквото ми се свири в момента,след това обикновено установявам,че не е настроена ..и ясно.Настройвам я и пак отначало.Всеки път различно,обичам разнообразието Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 (Редактирано) e4. 12-0-0-0-12-0-0-0-10-0-12-0-0-0-8-0-7-0-0-0-8-0-7-0-0-0-10-0-0-0... Редактирано Ноември 12, 2007 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Traktorist Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 Абсолютно винаги Е5. Преди време се питах защо и не супях да си отговоря. Просто мн ме кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fable Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 Когато свиря с distortion - обикновено някой power chord, например B5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Ноември 13, 2007 Share Отговорено Ноември 13, 2007 Солата на For The Love Of God... Шегувам се, всъщност е Е5, ако нещо се е оплескало след настройването, да си проличи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
guitarman161 Отговорено Януари 7, 2009 Share Отговорено Януари 7, 2009 3 струна дигам 7 праг до 9 много лудо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivocanibala Отговорено Януари 7, 2009 Share Отговорено Януари 7, 2009 Абсолютно винаги Е5. Преди време се питах защо и не супях да си отговоря. Просто мн ме кефи И аз тъка..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Януари 7, 2009 Share Отговорено Януари 7, 2009 G C9 D последователно ( в Ми съм) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts