synchu Отговорено Декември 8, 2016 Автор Отговорено Декември 8, 2016 Супер,не е лошо да го превърнеш и в парче а не само идея. По принцип е така, ама на практика ... Айде още една лека вариация в същата стилистика, просто много ме кефи как започна да звучи този хардуер 2 Цитирай
iliev.p Отговорено Декември 11, 2016 Отговорено Декември 11, 2016 Е да де, аз за практиката говоря,щото одеята е супер,тази също,сега ще кажеш,ама правя проби как звучи хардуера,и се роди идея нали!? Цитирай
synchu Отговорено Декември 13, 2016 Автор Отговорено Декември 13, 2016 Ми не точно - дали са проби на хардуер или не са, то горе долу всеки ден има по някоя идея, която отива в приблизително 50 гигабайтовия вече архив с идеите .... то и това си е темата де - jamming дет се вика Цитирай
iliev.p Отговорено Декември 13, 2016 Отговорено Декември 13, 2016 Нема лошо кога има идеи,затова се съхраняват,оти има безидейни моменти ,за тва трупай. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 27, 2017 Автор Отговорено Февруари 27, 2017 Материализира се за известно време тука един винтидж корус с вибрато набор около '76 за лека интервенция - и нямаше как да му простим: 3 Цитирай
synchu Отговорено Март 1, 2017 Автор Отговорено Март 1, 2017 Абсолютно е класика - Boss Chorus Ensemble, първия рилийз, както се казва. Захранва се директно от мрежата и прилича на малко танкче При това аз дори не съм кой знае какъв фен на корусите, но този звучи много, много добре. 1 Цитирай
synchu Отговорено Март 5, 2017 Автор Отговорено Март 5, 2017 Hot of the press, петъчно съботно неделно, леко едно такова шантаво... 1 Цитирай
synchu Отговорено Февруари 13, 2018 Автор Отговорено Февруари 13, 2018 Не че сме спрели, ама нещо забравяме публикациите, а и Soundcloud-a нещо ме ядосва последната година... 3 Цитирай
synchu Отговорено Април 23, 2018 Автор Отговорено Април 23, 2018 Вчера, оня ден разцъквах из купчината ефекти и ей така драснах нещо нАбързо: 3 Цитирай
Recommended Posts