fifcho Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Бе вие луди ли сте, това са страшни свирки. Аз имам хамонд, 2 органа и синтезатора на Вермона. Много съм доволен. Звука е просто уникален, но ми отне мнооооооооооооооооооооооооооооооого време докато направа свестни звуци, особено на синтезатора. Как са го направили не знам но за сола е просто убииствено. Има комбинация от звуци и ефекти които много ми харесват. С малко повече ръчкане ще установиш, има симулация на почти всеки инструмент, даже и орган. Недостатъка е само, че е монофоничен. Цитирай
f1_sound Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 И аз съм на същото мнение като fifcho за тази свирка имам я в студиото си и не малко пъти се използва за записи от различни музиканти които записват при мен и като цяло отзивите са положителни, затова човек си струва да позагуби малко време разучавайки я Цитирай
Topsun Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 супер е!и аз си имам вече такава - чисто нова,неотваряна може би и съм съгласен,че е много зарибена. Цитирай
dorchester Отговорено Април 10, 2007 Автор Отговорено Април 10, 2007 Честито Айде запиши нещо и го пусни тука някъде. Или пък в нови раздел за семпли... PLS ама много PLS Цитирай
Topsun Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 soon... малко да се поосвободя и ще запиша нещо Цитирай
mr.keeth emerson Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 С риск да ви разсмея до сълзи... ще питам: Имам си един харизан синтезатор Вермона. Много, много стар. Много, много запазен (всичко си му бачка). Еми, така и не можах да докарам звук, който на нещо да прилича. Не стига, че е монофоничен, ами на всичкото отгоре блендите му напомнят единствено на музиката от "Ну, погоди", когато се изобразява някой пиян или ударен по главата как залита супер има ги и тук в нета сте се раджам ако го куупиа колко стружа ако го продфажасх ..ж гимназиата страсхи зжуузи жадесхе не жеднуг го настроиижах продажате ли го.... Цитирай
miro2bg Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 "...раджам ако го куупиа колко стружа ако го продфажасх ..ж гимназиата страсхи зжуузи жадесхе не жеднуг го настроиижах продажате ли го...." Вярно че ни разсмя! Но не схванах написаното защото не го разчетох Цитирай
dorchester Отговорено Май 2, 2007 Автор Отговорено Май 2, 2007 Здрасти, засега не я продавам. Ако реша, първо тук ще сигнализирам. Цитирай
mr.keeth emerson Отговорено Май 6, 2007 Отговорено Май 6, 2007 Здрасти, засега не я продавам. Ако реша, първо тук ще сигнализирам. ще чакам...................... Цитирай
Emoboteff Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 For Ignis :много интересен и овлекателен коментар! тая Вермонка ако оше я продаващ аз съм желаещ! В къщи имам едно Корг СП 100 но искам нещо дърто и класическо! Трябва ми някакъв дърт зверилник като този за който пишеш! Очаквам отговори на ЛС Чао засега! Цитирай
mr.keeth emerson Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 ехооо продаваш ли вермоната вече ??? Цитирай
dorchester Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Пфу, бях я забравила даже, че съществува. Ам не, не я продавам, не и преди да се опитам лично да й изкарам някой звук. Ако претърпя неуспех, ще я продам. Цитирай
misho.d Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Имам един клавир потънал в прах казва се MATADOR-2 това от серия Вермона ли е? Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 имаш ли снимка?че нещо не мога да се сетя? Цитирай
Recommended Posts