mefear Публикувано Декември 2, 2013 Публикувано Декември 2, 2013 На усилвателя ми има output за слушалки, но буксата не е за слушалки, а за нещо което не знам какво е . Какво трябва да си взема за да свържа слушалките към усивателя. Начинаещ съм, за това ме извинете, че въпроса ми звучи толкова тъпо Цитирай
musicman Отговорено Декември 2, 2013 Отговорено Декември 2, 2013 Здрасти, форумният ясновидец ще е на работа утре сутрин. Тогава ще може телепатично да види каква е буксата на усилвателя ти и ще ни каже за да може да ти помогнем. 6 Цитирай
sbondokov Отговорено Декември 2, 2013 Отговорено Декември 2, 2013 Най вероятно буксата ти е 6,3.мм стерео. Значи си купи един ей такъв преход и си готов: Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 2, 2013 Отговорено Декември 2, 2013 А, ясновидецът дойде по-рано 2 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Декември 2, 2013 Отговорено Декември 2, 2013 newbies 1 Мнения: Инструмент:Китара, Можеше да започнеш с обръщение към колегите. Иначе си го завършил правилно. Цитирай
7thString Отговорено Декември 2, 2013 Отговорено Декември 2, 2013 КПД на форума и отговорите: 25% - е че супер е, като за български форум! Цитирай
Recommended Posts