Babyface Bob Публикувано Ноември 26, 2013 Публикувано Ноември 26, 2013 Здравейте, този раздел на форума е посещавам много рядко и няколко подобни мнения в разни теми за гайда потънаха сериозно или не е ясно дали съдържат актуална информация. Търся координати на учител по гайда в София. Ще съм благодарен ако някой сподели повече за онези смолянски гайдари, които се събират в Дианабад - само апокрифи чувам за това, в интернет не успявам да намеря повече информация. Би било в интерес на темата да се спомене цена (към днешна дата) на учебен час, ако някой има подобна информация, разбира се. Поздрави, Цитирай
ciriljhonson Отговорено Ноември 26, 2013 Отговорено Ноември 26, 2013 (Редактирано) Мястото което търсиш е Народно Читалище "Добри Чинтулов" Адрес: кв. "Дианабад" ; район "Изгрев", ул. "Никола Габровски" 55п.к.1172; Град СофияТелефон/факс: +359 (0)2 8686759; +359 (0)2 8686659; Сайт: http://dobrichintulov.wordpress.com/%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8/ Редактирано Ноември 26, 2013 от ciriljhonson Цитирай
Babyface Bob Отговорено Ноември 26, 2013 Автор Отговорено Ноември 26, 2013 Благодаря, колега! Свързах се и ще се пробвам. Ако някой все пак има личен опит с друг/и учители в София, ще съм благодарен да споделите. Поздрави, Цитирай
Oxus Отговорено Април 3, 2014 Отговорено Април 3, 2014 Аз пък имам опит с учителите по гайда в Перник и предвид голямата си близост до София и със сигурност по-примамливите цени за обучението, смятам че си заслужава да споделя. Като дете ходих две години на уроци при Румен Анков, който е възпитаник на Широка Лъка и по онова време преподаваше музика в музикалното училище в Перник. За това време човекът си ме изгради като професионален гайдар и спечелихме три златни, два сребърни и много други отличия от национални надсвирвания. А най-хубавото е, че Румен си те взема присърце и иска да успееш, докато много хора днешно време имат знака на долара в очите си и не виждат нищо друго. Пишете ми на лично за телефона му. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юни 5, 2014 Автор Отговорено Юни 5, 2014 Здравейте отново, гайдарите от читалище Добри Чинтулов в кв.Дианабад, София не ползват вече помещението там, нямам друга информация за тях. Досегашният ми учител - извън редиците на смолянчани го намерих - напусна София. Ако имате актуална информация за уроци по гайда в София, можете да я споделите. Колега Oxus, благодаря за включването. Имаш Л.С. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Март 30, 2015 Автор Отговорено Март 30, 2015 Здравейте, понеже някой попита за уроци по гайда в София, малко актуално инфо от мен: - цитираният от Oxus учител Румен Анков е чудесен вариант, обаче за хора, които могат да пътуват до Перник. Препоръчвам ви да се свържете с него по телефон, който можете да получите на ЛС.; - на момчетата с каба гайдите от читалище Добри Чинтулов в кв.Дианабад им загубих сериозно дирите и нямам представа къде се провеждат или дали се провеждат занаятията. Ще е добре ако някой с повече информация я сподели ; - от скоро в кв.Надежда има уроци по гайда, в Арт Мастър Бенд. (Заради стара версия на браузърът ба служ.PC нямам възможност да публикувам линкове, затова можете да ги намерите по име в интернет - имат сайт и FB страница.) Поздрави и успех на всички, които ще пробват този красив, но наистина труден народен инструмент 1 Цитирай
pamir Отговорено Март 29, 2017 Отговорено Март 29, 2017 Здравейте, освен варианта Перник и кв. Надежда в София, някой да препоръча учител по гайда за София? Цитирай
Recommended Posts