iffo1024 Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 VIC FIRTH - Education Resource Centre - няколко поредици уроци на различни теми и за различни нива. 40 ESSENTIAL RUDIMENTS - много полезен инструмент за упражнения и самопреценка на прогреса READING SKILLS - друг полезен инструмент Друг интересн сайт с доста ресурси, който намерих: www.onlinedrummer.com И разбира се да повторя споменатия по-горе: www.freedrumlessons.com Цитирай
StyleIsAWar Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 аааааа мерси много на всички....аз уви не съм момък а мома xD тааа аз ходя при един от най-добрите барабанисти в Плевен от кажи речи 3 месеца и досега свирих на Evans а днес бях на Pearl която марка ми е любима и определено има разлика Цитирай
Danny47 Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 ^ То в Плевен има само един барабанист! Цитирай
StyleIsAWar Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 хмм учителите са трима ... от Музикалното ... ааааааааа аз ходя при Симеон Серафимов Цитирай
alexander anev Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Аз пък си мисля,че ако няма учител който да ти стои на главата и да ти казва тука избързваш,там забавяш,да ти дава домашни-нищо не става...а иначе ако ходиш на уроци и междувременно гледаш тия видеота,докато учиш домашното е перфектно! Цитирай
iffo1024 Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Чак пък нищо ... става ама е по-трудно! Времето винаги можеш да си го следиш с метроном. Проблема, ако не ходиш при учител, е че трудно се ориентираш в поредността и продължителността на ралзичните упражнения в началото - дали си готов да продължиш с нещо ново, или да упражняваш още същото и т.н. Иначе видео-уроците, книгите и ДВД-тата на известните барабанисти са незаменими, защото чрез тях не само виждаш още един различен поглед над нещата, но и си сигурен че той е правилен и добре обоснован. Моето уважение към всички стари музиканти, но съм убеден че част от тях далеч не са в крак с времето и тенденциите, и си обясняват само това което знаят от едно време (не че това задължително е лошо - много от големите барабанисти се позовават точно на техники от преди деситилетия). Мисълта ми е че трябва да се търсят колкото се може повече источници на информация. Цитирай
BlackMetalIstKrieg Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 Здрасти пичове. Решил съм да се записвам на барабани. Някой може ли да ме насочи , някои добър учител или нещо такова, за София става въпрос. Цитирай
rock_alternative Отговорено Ноември 20, 2009 Отговорено Ноември 20, 2009 Здрасти пичове. Решил съм да се записвам на барабани. Някой може ли да ме насочи , някои добър учител или нещо такова, за София става въпрос. Клик ;-) Цитирай
niacin Отговорено Ноември 23, 2009 Отговорено Ноември 23, 2009 VIC FIRTH - Education Resource Centre - няколко поредици уроци на различни теми и за различни нива. 40 ESSENTIAL RUDIMENTS - много полезен инструмент за упражнения и самопреценка на прогреса READING SKILLS - друг полезен инструмент Друг интересн сайт с доста ресурси, който намерих: www.onlinedrummer.com И разбира се да повторя споменатия по-горе: www.freedrumlessons.com много добри линкове. Благодаря! Цитирай
niacin Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 За протокола: по-тежка палка в по-слабата ръка най-накрая сложи край на няколкогодишните ми терзания Водене с по-слабата ръка колкото се може повече. В идеалния случай не само упражнения, но истинско свирене (4-way). Цитирай
drummer89 Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Абе сори че малко ама да попитам за Пловдив някой да има информация за учител по барабани. Мерси много!!! Цитирай
Willoy Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 Да и аз ще помоля за малко информация за учители в Пловдив Благодаря предварително! Цитирай
himynameisivo Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Най-добрия учител по барабани в Пловдив е Иван Енев. Няма да сбъркате с него... в момента дава уроци в сградата на бившата лудница на бул. Руски. Най-добре е да го търсите през седмицата след 11-12 до към 4-5 Цитирай
jrhetf4xb Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Ако някой се интересува от уроци при него може да ми пише ЛС да му дам телефона на Иван Енев тъй като и аз ходя на уроци при него. Цитирай
Drum_it_man Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 (Редактирано) Здравейте да знае някой уроци по барабани в Благоевград много ще съм благодарен Редактирано Март 1, 2010 от Drum_it_man Цитирай
Recommended Posts