Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци

Recommended Posts

@herbari - ако не ме лъже паметта нещо от рода на 8-9 лв, но може и да се бъркам, за съжаление не съм минавал скоро.

@jrhetf4xb - от колко време ходиш при Ванкиша? Страхотен учител и човек!

> от колко време ходиш при Ванкиша?

Аа, ми има-няма 8-9 месеца и съм много доволен. Наистина е готин и свестен! ^^

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 3 weeks later...

Из торент сайтовете, по-специално чуждите, може да бъде намерена колекцията Learn And Master Drums. Състои се от 22 видео урока, които включват постановка на ръце и крака, различни техники, различни стилове, както и бонус клипове, показващи как да настроим барабанче, фус, и т.н. Към DVDтата вървят 5 аудио CDта с инструментали, като за всяка мелодия има 2 инструментала - единия е с барабаните, а другия без, за да може обучаващия се да се включи. Има и книжка в PDF формат, която показва материала в DVDтата, но в доста съкратен вариант. Всичко е разказано и показано много лесно и просто, но проблема е, че е на английски. Макар че това си е живо нарушаване на авторските права, аз лично смятам, че това е много ценно и полезно нещо за всеки начинаещ като мен. Изтеглете си колекцията, и се убедете сами!

• 1 month later...

Здравейте! Интересувам се от уроци по барабани в гр. Варна. Начинаещ съм и нямам нотна грамотност. Свиря от 6 години на тъпан. Бих желал да се пробвам на барабани. Ако някой може да ми препоръча учител ще съм много благодарен!

Edited by xXxJackxXx

• 4 months later...

Човек пробваи парадидли обаче свири само със по-слабата ръка!парадидли за една ръка демек.

аз пък тва не го препоръчвам .. смисъл като се правят парадидли с една ръка тя става по-координирана и по-бърза от другата .. аз лично изравних ударите с двете ръце с триолки и единични удари .. постепенно забързваш и забавяш ударите и така след 2-3 седмици здрави упражнения си готов ;)

Здравейте! Интересувам се от уроци по барабани в гр. Варна. Начинаещ съм и нямам нотна грамотност. Свиря от 6 години на тъпан. Бих желал да се пробвам на барабани. Ако някой може да ми препоръча учител ще съм много благодарен!

А и аз съм скаран с нотите .. тва не ми пречи да свиря .. има си уроци и само тряа да научиш звученето на всеки един барабан по отделно и после бийтовете по слух :D

• 4 months later...

Здравейте!

Някой може ли да ми даде телефон на някой учител по барабани от Академията в Пловдив, който да преподава частни уроци?

Благодаря предварително!

• 1 month later...

Здравейте, трябват ми координати в София на ПЕРКУСИОНИСТ! Трябва ми да свири основно на рототоми.

Edited by Kris4e

• 10 months later...