jFog Отговорено Октомври 10, 2006 Share Отговорено Октомври 10, 2006 Значи за това говорех... така са всички папки с некви мизерни кабайти а цялата папка е 2,4 ГБ... и няма Уев-ове.. А в Ридми-то пише че ако ме зариби тая версия мога да ъпдейтна до по висшата и пълна версия която съдържа 35 ГБ семпли в Уейв... ше по търся някой мануал..амаявно е в гъзъ версията с която съм се сдобил. ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Dude, явно си дръпнал няк'во окастрено демо, което аз лично не съм виждал и не мога да ти кажа със сигурност какво да го правиш. Качил съм ти менюала ТУК, както и туториала ТУК. Пожелавам успех, ако има нещо пак пиши!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Октомври 12, 2006 Share Отговорено Октомври 12, 2006 благодаря са съдействието.. Помежду да спомена само.. чух му гласа звуците са впчатляващи..само дету ги няма из директориите,лодвам си банка и си ги плейвам..сега изчислявам метода по който да си ги рипна в реално време и да успея да ги направя семпли които ше ми свършат работа.Даже няма нужда да снимаш как се върже към Кюбейсев.. (ако го направиш ше се оцени) А тоя тутуриал на Флаша не е истина просто.За Дюбели кът мене е голема работа. Ако имах ДФХ1 де..много е разичен интерфейса като цяло. ..ама кък чете некой Дръм Формхелъджия в момета и се хили не е истина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 12, 2006 Share Отговорено Октомври 12, 2006 Що да се хили, всеки е имал проблеми с подкарването на някакъв си там софт! Според мен не се занимавай да записваш, конвертваш и т.н. Просто си намери "официалната" версия и действай! Достатъчно хора от Форума я имат. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Октомври 17, 2006 Share Отговорено Октомври 17, 2006 jFog, Baby Thomas, мисля че говорите за две различни неща: DFH 2 и DFH Superior. И аз имам първото, но нямам второто и бих желал да се сдобия, та кой казвате от форума го има? jFog, ако търсиш нещо лесно за лаици пробвай EZDrummer. Много благо vst powered by DFH. Свалих ги заедно с DFH 2 и мога да ти кажа че с DFH 2 още не съм се и захващал. EZDrummer ми стига отсекъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 17, 2006 Share Отговорено Октомври 17, 2006 Емиии. Аз имам Супериор, дколкото знам Налбантов също с него си прави нещата, има и още няколко човека, защото сме го коментирали неведнъж. Но не знам точно поименно кои. Аз лично го сгънах от Туинса... EZDrummer също го свалих и е доста добро, но в сравнение с оня 40ГВ-ов звяр си е като играчка. То всъщност много добре си свири, но няма особено много и различни звуци... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts