mengel Публикувано Септември 21, 2006 Share Публикувано Септември 21, 2006 Някой знае ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Септември 21, 2006 Share Отговорено Септември 21, 2006 ми как.. пускаш му сетъпа и даваш next.. next.. next и накрая finish после му посочваш пътя към семплите ако случайно си решил че не искаш да го инсталираш с тях а да ги копираш отделно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Септември 21, 2006 Автор Share Отговорено Септември 21, 2006 Ам туй че нямам ни сетъп ни нищо, само едни .msi файлове и тъй то.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Септември 21, 2006 Share Отговорено Септември 21, 2006 msi файла обикновенно може да се пуска, освен ако не е повреден при тегленето а ДФХ трябва да е доста повече от 1 мси файл... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 21, 2006 Share Отговорено Септември 21, 2006 Точно оттам се инсталва, дюд! Тези .мси файлове са М$ Инсталер файлове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Септември 21, 2006 Автор Share Отговорено Септември 21, 2006 А после? В Кубейса излизат като ВСТ инструменти, обаче къде и как да инсталирам останалите 8 диска? Ина и екзе-та за Реуайър ама... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Септември 23, 2006 Автор Share Отговорено Септември 23, 2006 Не мога да разбера защо като се опитам да заредя демо кит ми дава - The plug-in dfh could not be found for VST synth 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Септември 23, 2006 Автор Share Отговорено Септември 23, 2006 нещо не мога да се оправя с това ДФХ. Досега не съм се занимавал МИДИ и ми е тъмна индия. От мулето дръпнах мануала. Инсталацията ми поне май е наред. Едно нещо не мога да разбера. Като отворя демо файл (напр. Сонор ъф Метъл) ми излиза един миди трак, а от долу още 9 празни аудио трака за каналите на тупаните. Когато плейна, въврви зука на миди-то със саунди на картата, а не на ДФХ. Явно принципно ми е необходима информация, как да плейна миди файл с саундите на ДФХ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 Вземи прочети Манюала 2-3 пъти. ВСИЧКО си пише. Как се инсталира, как се зареждат китове, как се прави нов кит, как се просвирват МИДИ събития с/без МИДИ млавиатура или е-дръмс - всичко каквото се сетиш. Има и един видео туториал. Не сещам откъде го свалих, затова ти го слагам ТУК. Приятен дръминг! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Септември 23, 2006 Автор Share Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Много ти благодаря за демото ! Остана обаче въпроса как да плейвам миди през ДФХ. Дръм кита и мапа ги зареждам, в падовете има звук... В мануала пише, че за да плейна файла трябва да го заредя първо през боунса, с рекорд бутона, но няма напр. браузър за достъп до миди файла. В първия диск на ДФХ има уж готови .cpr, но свири само с мидито от картата. Ако успея да плейна миди с ДФХ-то, другото ще е по-лесно... Благодаря ти пак . Редактирано Септември 23, 2006 от mengel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 (Редактирано) Нее, Bounce е за съвсем друго! То е да си експортнеш готовия трак акто уейв файлове! За ти плейва МИДИ събитията през тоя плъгин в Инспектора задай изход ДФХ!!! По подразбиране ти го свири през саунд картата явно! Edit: За да не съм голословен ето един ШОТ... Успех! Редактирано Септември 24, 2006 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Септември 24, 2006 Автор Share Отговорено Септември 24, 2006 Благодаря ти много за всичко!!! Най сетни се чу!... А ти с каква програма редиш барабани. Аз ползвам Рийзъна, обаче като импортнах мидито в ДФХ, саундите разбъркани. Е, то наистина няма как да не са де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 Предимно в Гитар Про. Там съм свикнал, има си и предимства, има и доста куци неща. Но определно в Кюбейс е доста по-удобно, особено ако подпаля МИДИ клавиатурата и си ги изсвиря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Октомври 9, 2006 Share Отговорено Октомври 9, 2006 (Редактирано) Да възродя леко темата... сва..ъъъъъ здобих се с DFH 2,инсталиран е 2,4 ГБ..но не мога да го разпея.. идеята ми е просто да чуя семплите , по точно да го изкормя и да си избера дет мен ме джофят....МИслех си че ще са на уейв ама нъйц...Всяка папка е от 600кб максимо а цялата папка ДФХ е 2,4 гб...някъде са ги заврели и не ги виждам. Въпроса ми е имали програма с която мога да ги намеря и да си ги конвртирам на Уейв-ове..или ако може някой скрийн шот с който да се светна как да го вържа в Кюбейс-а че да запее..от там криво ляво ше рипна квото искам..щото съм голем бонак да редя мидита... Шот=овете на Бейби ТОмас не са видими вече(или за мен) Доколкото си спомням ДФХ 1 е с уейв=ове за семплите и си мислех че и тоя е така...ма незнам. ..надявам се тука... :think: Редактирано Октомври 9, 2006 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 10, 2006 Share Отговорено Октомври 10, 2006 С радост ще снимам пак, само не знам защо имаш толкова малко семпли? Моите са 40 ГВ в незнамколко фолдъра. Форматът им е .WAV. Прочети внимателно Манюала. Пише къде какви фолъри и файлове трябва да имаш и изобщо всичко! Ще го подкараме, спокс! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts