musicman Публикувано Септември 21, 2006 Публикувано Септември 21, 2006 Въпросът ми е следния. Колко от вас имат интерес от това радио и колко биха дали песни за него. С две думи кажете си мнението няколко месеца след началото. Според вас има ли смисъл, доволни ли сте и т.н. Дайте предложения и препоръки... И не на последно мяско какво мислят вашите фенове за това радио. Нали идеята е да ви чуят някъде. Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Аз лично много харесвам идеята за радиото.За съжаление напоследък все по рядко го слушам защото не ми остава много време... Мисля чя трябва да се качи още малко музика! Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 честно казано нямам никакво време напоследък. надявам се че по-натам ще мога отново да го слушам Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Аз с моя външен нет немога да заредя и половин песен... Мисля че ако имаше 32кбс щеше да е яко и да се слуша от повече хора... Цитирай
jFog Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 аз си го слушкам от време на време, леко бях спрял нет-а че местих къщата ма сме онлайн вече. в момента е яко метал като цяло трябва да се пополяризира по вече, да се пращащт по вече песни и да е интересно да се слуша всеки ден. Цитирай
icho7ryches Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 (Редактирано) Ми... аз преди доста често го слушах, но нещо тая програма не ми стана ясна - кога какво ще се пуска, по кое време - българско, хамериканско или някво централно?! И за това доста рядко нацелвах точно това което ме интересува! В тая връзка я пояснете по кое време (българско) се пускат по-тежичките неща?! Иначе и ние (Regressor) бяхме пратили 2 парчета (I'll Make U Bleed и Aliens).... ама незнам дали се въртят - бях чувал само едното и то само в началото! Като цяло супер подкрепям идеята за радиото, но май трябва да се доразработи за да стане по-слушаемо дори и само от съфорумниците.... е ако се пусне някоя друга рекламка - банер или нещо друго - тук-там също няма да е зле! Редактирано Септември 21, 2006 от icho7ryches Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 При мен няма проблеми, винаги когато мога го слушам. А феновете... знам ли, трябва да го питам Цитирай
LOE Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 това радио според мен докато не се направи да работи през винамп без разни регистрации и такива истории няма да прокопса Цитирай
martist Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 Слушкам си го.А за феновете незнам.Казах на няколко хора адреса ма дали го пускат нинам.Иначе е яко да.За съжаление наистина не винаги уцелвам наще си песни....ама пусто като нямаме възможност... Цитирай
Achiles Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 Слушам си го понякога. Вярно е, малко по- бавно има прогрес отколкото очаквахме, но не мисля, че радиото е обречено. Аз правя реклама когато мога Цитирай
moony_bg Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 И аз го слушам радиото и мисля че за доста хора е много добра и лесна възможност да популяризират песните си.Интересно е да чуеш как свирят хората с които си чатиш Единствения проблем са разликите в стиловете.Прекалено са разнообразни и някои не биха искали да слушат едно, други друго.Ама нищо не може да се направи по въпроса за да не бъдат пренебрегнати едни или други.Иначе ние по нова година с групата (Флекс) че запишеме едно EP и ше пратя парчетата да се въртят по радиото.Стила е хард рок. Цитирай
Katsko Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 нета ми не го позволява, за съжаление Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 (Редактирано) Радиото е супер добро.Радвам се че го има и с удоволствие бих пратил това онова а точно разликите в стиловете много ми допадат.Можеш да чуеш много неща без да се ровиш с часове из нета.С една дума - ЕВАЛА! Редактирано Декември 18, 2006 от liquid_death Цитирай
musicman Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Ми айде пращайте де За хората с проблемен нет искам да кажа, че дай боже догодина да преместимрадиото в БГ Цитирай
Recommended Posts