7thString Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 Я се поразходи по магазините малко да видиш колко струва една китара Знам, че гроздето е кисело, ама като нямаш пари, темата ти хептен става безсмислена ))) А за 1200лв къстъм китара, ми е интересно да видя ))
Ламби Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 Няма как китара за 200 лева от талашит да зазвучи,като такава от 2000 лева каквото и да и слагаш е все едно да на копчето балтонче да шиеш.
gosho0814 Отговорено Октомври 28, 2013 Автор Отговорено Октомври 28, 2013 (Редактирано) Пак не разбрах от разбирачи тука някой ще каже ли освен,че пише Фендер имат ли разлика? Щото аз съм се разхождал и гледам и слушам. Аз знам колко струват китарите ама не ви разбирам детските лафове за какви гроздета ми говориш. Аз за пари да не почвам да говоря щото някои ще се разреват тука. И не разбрах темата защо да е безмислена? Това май в България само отворени типове ама отвътре кухи? Squier 200лв + 250-300лв 2 пъкъпа и издълбаване...Около 600лв. Не,че нямам пари но ще копувам техника за около 4000лв и нямам излишни пари заради една дъска(гриф). В която няма никакъв смисъл. Аз със моя Stagg не виждам разлика в звука от 1,000,000 лв Фендер Разликата я правят усилвателя и пикъпите. Редактирано Октомври 28, 2013 от gosho0814
7thString Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 (Редактирано) Съжалявам, че ще го кажа, ама мноо си прос, гоше Особено ако дадеш за Скуаер - 200лв 3 пикапа по 150лв - 450лв скалопиране на грифа - 300лв ----- 1000лв за талашитен боклук с издълбан гриф и хубави адаптери... е те тогава трябва да ти напишат името в речника след думата глупост. Аз пък колко съм тъп да дам 2000лв за китара, още толкова за усилвател и още половин по толкова - за ефекти - направо - отивам в базара, и продавам всичко за 500лв сумарно да си купя скуаер за 200лв Пък колегите тука, дето са наляли по 10+ бона за апаратура направо живи да ги ожалиш... Леле мале боже обери си вересиите... Искам обаче дебело да подчертая - това, че не виждаш разлика между звук за 100лв и звук за 5000лв е нещо напълно нормално, което повтарям на всеки начинаещ новак - щом е така, значи ще ти върши идеална работа евтина китара и когато узрееш за да оцениш истински инструмент, тогава сам ще разбереш какво да търсиш да си купиш. Това обаче не те оправдава да ръсиш простотии относно инструментите, цените им и хората, които ги оценяват, но то е въпрос на възпитание и вътречерепно съдържимо. Редактирано Октомври 28, 2013 от 7thString 3
jordantcho Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 хора не се заяждайте и не се обиждайте, спазвайте добрия тон обидите не водят до нищо позитивно и градивно Аз със моя Stagg не виждам разлика в звука от 1,000,000 лв Фендер Разликата я правят усилвателя и пикъпите. това не е вярнотова, че не виждаш разлика е друга работасметката за 600 лева също не е много вярнаи понеже нещата стават леко безмислени като коментари ти предлагам следнотонаправи това което си решил - скуайър дълбани позиции и тнпосле ми звънни, заповядай у нас, свири и слушайако не намериш разлика в твоята китара и някоя от моите, значи за около 600 лева си направил инструмента за които мечтаеш, от което по хубаво няма
gosho0814 Отговорено Октомври 28, 2013 Автор Отговорено Октомври 28, 2013 (Редактирано) Аз започнах най любезно но вие ме накархте да говоря с друг тон. Знам че по принцип в Български сайт като влезна има само невежи отворени типове които се заяждат с хората и затова досега не съм писал. Не съжалявам да го кажа ама пак не отговори на въпросите ми! 1. Не съм писал,че искам 3-пикъпа? Ти да си видял някъде? Научи се да четеш 2. Издълбаването на грифа ще видя колко е съмнявам се да е 300лв но ако е 300лв че си го направя сам. 3. Добре е,че убиждаш така се показва колко ти е акъла. 4. За какви базари ми говориш.Какви ти божета мислех че на приказки вече хората не вярват? "обери си вересиите."? Това даже си нямам и на идея какво значи... Но то тук май така са си кухи разбирачи... Редактирано Октомври 28, 2013 от gosho0814
jordantcho Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 след последния коментар предложението по долу не е валидно после ми звънни, заповядай у нас, свири и слушай 2
7thString Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 Ми очертава си да си го направиш сам то и в живота е така - някои хора от тарикатлък накрая вместо с жена, си го правят сами Ще ти дам един съвет - не знам що за човекоподобно те е възпитавало - може да са те изтървали погрешка в клетката на някоя маймуна в зоопарка - тогава е разбираемо, ама ако искаш пребиваването ти тук да е полезно и възможно, се научи да се държиш прилично. И също искам публично да обещаеш, че ще идеш да подариш цвете на учителката си от първи клас, която въпреки цялото си старание, не е успяла да те направи грамотен - то при някои хора е непостижимо.
gosho0814 Отговорено Октомври 28, 2013 Автор Отговорено Октомври 28, 2013 "7thString"Ти май изперка? Как разбра,че съм начинаещ? Знаех си,че нямате знанията да ми помогнете и за това спирам да пиша! Cheers!
jordantcho Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 "7thString" Знаех си,че нямате знанията да ми помогнете и за това спирам да пиша! Cheers! не знам какво да напиша, просто нямам думи
shtur4o Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 Четейки темата без да се включвам, тайничко се надявах, да си начинаещ. Сега нещата обаче са много по- ..... тъжни. 4
7thString Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 (Редактирано) Разбрах - трудно, но разбрах Споко - лайф гоуз он - когато порастнеш и когато добиеш малко опит с великия скуаер ще се смееш на това, което си писал Между другото, предлагам ти финансово изгодна оферта понеже каза, че 300лв са ти много за скалопиране - познавам един дървосекач в Перник - миналата година ми насече идеални дъски за камината - като хване триона е факир, пък с брадвата като го пуснеш е като стадо бобри. Сигурен съм, че с една раш пила за 20лв + бутилка първак ще ти издълбае така грифа, че ще можеш да идеш на air guitar show! Ако те устройва Уфертата, остави координати. Редактирано Октомври 28, 2013 от 7thString 2
jordantcho Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 Четейки темата без да се включвам, тайничко се надявах, да си начинаещ. Сега нещата обаче са много по- ..... тъжни. ми тя надеждата умира последна
iTilev Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 Хм... Гледам тука човека е прав аз не видях някой от вас да му помогнат с нещо. Друго освен селски изтъркани лафове няма? 1
7thString Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 (Редактирано) На човека му е помогнато с отговори на всички въпроси още в първия коментар. Друга помощ не можем да предложим - сред нас няма психоаналитици и учители по Български език. Затова предлагам на администраторите да прехвърлят темата му в Тийнпроблем или Бгмама - там има предостатъчно хора на нужното "ниво", а и самозвани психоаналитици - те ще го поемат и успокоят, а неграмотността там не се набива на очи на никой, daze da p1ses na lat1n1ca Редактирано Октомври 28, 2013 от 7thString
Recommended Posts