Black Bird Публикувано Септември 17, 2006 Публикувано Септември 17, 2006 С един френд и сифорумник правим проби за звук: http://nalbantov.muzikant.org/Dimi_PetarMaster.mp3 Какво мислите? Дръмса са от него , другото от мен Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Браво Наистина е много здраво... Това което аз чувам е супер Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Мачкааа :killyou: А глухия да подпита, това в Drop C ли е? Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 (Редактирано) Йей - първоначално така ми се стори, но после се усъмних. Мерси много (: Редактирано Септември 17, 2006 от KeRRANGKid Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 ...яко!!!И тупаните са много добри!!! Цитирай
Trysth Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Абе убийте ме с камъни, ама мене нещо не ме кефи... Някакси звучи сухичко, изкуствено може би е точната дума. Знам, че Налбантов се кефи на софтуерни решения, та може това да ми влияе в случая, ама според мен има доста какво да се желае. Просто мнение Цитирай
jFog Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 след въртележката по солобарабана мислех че ше почне някой размазващ насечен риф по прав такт... големо разочарование отнесох.. но и от малкото което се чу облажих ухото.. барабанките са на шеснайси,може ли да изпрося семпли?..м? Цитирай
wessy Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 (Редактирано) Абе убийте ме с камъни, ама мене нещо не ме кефи... Някакси звучи сухичко, изкуствено може би е точната дума. Знам, че Налбантов се кефи на софтуерни решения, та може това да ми влияе в случая, ама според мен има доста какво да се желае. Просто мнение ем то си звучи софтуерно ... не се и опитва да звучи по друг начин и все пак си е яко като за нептретенциозен запис Редактирано Септември 18, 2006 от wessy Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 ^И аз тъкмо чух. Поддържам по-горното мнение, но все пак явно човека така си му харесва, пък и може да си е експериментирал. Специално в този откъс, сякаш на китарите им липсват малко височки Няма крънч сякаш достатъчно (тука в един форум гледам му викат "chunk" ) От това, което съм чувал от Митака - соловите му бленди винаги са доста по-добре от ритъм китарите. Пак субективно разсъждавам - лично мнение просто... Cheers! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 20, 2006 Автор Отговорено Септември 20, 2006 Мерси френдс за отделеното време! Опитваме се да постигнем някъв саунд....а дали дръмса звучат реал...да звучат просто са прекалено куантизирани...по реални семпли от друм кит фром хел супириър не съм чувал. Китарите....мхм тва е санс амп триак...май слагах мултибанд на групата с китарите...може и да са глухи :think: Цитирай
mengel Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Звучи просто СУПЕР!!! Наскоро един познат ми даде мп3-ки с разни неизвестни запдни прогресив и метъл банди, уж с издадени албуми, но такъв звук не чух... Наистина Супериър са номер 1! Цитирай
Recommended Posts