Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ми повечето ми китари ги наричам по марки, но имам едни бас който се казва левски. И не че съм от левски, даже напротив, но баса е червен и за да ме дразнят приятелите ми му викаха левски и от там тръгна всичко :bravo:

• Отговори 124
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Аз не съм си кръщавал китарите, но дойде едно име преди няколко дена като пътувах за репетиция в трамвая, на китарата с която сега свиря - "Гула" на галено от "цигулка", защото става следния цирк в трамвая:

Качват се трима пияни на куче конктролковци, които почват нали да си вършат работата, стигат до мен и аз като примерен гражданин си давам билета, след мен приятелката ми дава нейния а барабаниста на бандата разбирасе като върл бунтовник няма билет и се почва цирка. В този момент най пияния от тримата конктролки ми вика - а бре пич ти цигулар ли си? :wow: :wow: :wow: :wow:

Ба.... толкова гоуема цигулка не съм виждал ама де да знам.... Та лично аз не съм я кръщавал, "контрола по транспорта" ми я кръстиха

Редактирано от Traxex
Отговорено

Вижте сега :lol:

Когато кръщавате китарата си на някоя жена много внимавайте :lol:

Защото най-важното за една китара е да бъде вярна, не само хубава :lol:

Та внимавайте да не прихване някое от неприятните качества на кръщелницата си :beer:

Всеки да го разбира както иска това :cheers:

Отговорено

Първата ми китара беше yamaha erg-121 и се казваше Искра. Сегашната ми Jackson-ka се казва Елеонора :)) Имената нямат нищо общо с живи момичета (нито с мъртви ако се чудите:D )

Отговорено (Редактирано)

Нежни не е точното опеделение за имената,с който ги наричам... :green:

Обикновено се обръщам с нещо от рода на мотика, талпа, дЪскЪ, летва, дърво... и други доста точно назоваващи ги имена :D От време на време ги наричам и с имена на други инструменти- банджото, гадулката и други такива на пръв поглед безсмислени(и след дълбоко вглеждане пак безсмислени :) ) Та тъй, не съм много мил към мойте хубавици :)

Редактирано от Child^in^Time
Отговорено
Вижте сега :D

Когато кръщавате китарата си на някоя жена много внимавайте ;)

Защото най-важното за една китара е да бъде вярна, не само хубава :P

Та внимавайте да не прихване някое от неприятните качества на кръщелницата си :D

Всеки да го разбира както иска това :D

:):D:)

Само една китара съм кръщавал на истинско момиче и познайте.. все е разстроена, няма значение кво правя :)

Отговорено

еми не са много съвместими имайки предвид геометрията и габаритите, но с подходящ лубрикат поне главата на грифа...

Отговорено (Редактирано)
еми не са много съвместими имайки предвид геометрията и габаритите, но с подходящ лубрикат поне главата на грифа...

you unleashed the phockin fury :wow: :killyou: :)

Редактирано от KeRRANGKid
Отговорено (Редактирано)
Бат'Сали и викам.. щото голема е чернилка :greenball:

абе незнам що съм го писал т'ва...

по принцип е Къдравата Сю....

така и така се е възродила темата да се поправя

Редактирано от jFog