Jeff Beck Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Ми повечето ми китари ги наричам по марки, но имам едни бас който се казва левски. И не че съм от левски, даже напротив, но баса е червен и за да ме дразнят приятелите ми му викаха левски и от там тръгна всичко Цитирай
Traxex Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 (Редактирано) Аз не съм си кръщавал китарите, но дойде едно име преди няколко дена като пътувах за репетиция в трамвая, на китарата с която сега свиря - "Гула" на галено от "цигулка", защото става следния цирк в трамвая: Качват се трима пияни на куче конктролковци, които почват нали да си вършат работата, стигат до мен и аз като примерен гражданин си давам билета, след мен приятелката ми дава нейния а барабаниста на бандата разбирасе като върл бунтовник няма билет и се почва цирка. В този момент най пияния от тримата конктролки ми вика - а бре пич ти цигулар ли си? :wow: :wow: :wow: :wow: Ба.... толкова гоуема цигулка не съм виждал ама де да знам.... Та лично аз не съм я кръщавал, "контрола по транспорта" ми я кръстиха Редактирано Септември 18, 2006 от Traxex Цитирай
musicman Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Вижте сега Когато кръщавате китарата си на някоя жена много внимавайте Защото най-важното за една китара е да бъде вярна, не само хубава Та внимавайте да не прихване някое от неприятните качества на кръщелницата си Всеки да го разбира както иска това Цитирай
abductor Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Аз на мойта й викам обикновено "боклук" или "талпа" (но второто само ако съм много разнежен). Цитирай
Bleys Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Първата ми китара беше yamaha erg-121 и се казваше Искра. Сегашната ми Jackson-ka се казва Елеонора ) Имената нямат нищо общо с живи момичета (нито с мъртви ако се чудите ) Цитирай
Child^in^Time Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 (Редактирано) Нежни не е точното опеделение за имената,с който ги наричам... :green: Обикновено се обръщам с нещо от рода на мотика, талпа, дЪскЪ, летва, дърво... и други доста точно назоваващи ги имена От време на време ги наричам и с имена на други инструменти- банджото, гадулката и други такива на пръв поглед безсмислени(и след дълбоко вглеждане пак безсмислени ) Та тъй, не съм много мил към мойте хубавици Редактирано Септември 18, 2006 от Child^in^Time Цитирай
Icarus Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Вижте сега Когато кръщавате китарата си на някоя жена много внимавайте Защото най-важното за една китара е да бъде вярна, не само хубава Та внимавайте да не прихване някое от неприятните качества на кръщелницата си Всеки да го разбира както иска това Само една китара съм кръщавал на истинско момиче и познайте.. все е разстроена, няма значение кво правя Цитирай
MDFk Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 ^Аз за несъвместимостта на жените и китарите казах 1-2 страници по-горе, но кой чете... Цитирай
LOE Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 еми не са много съвместими имайки предвид геометрията и габаритите, но с подходящ лубрикат поне главата на грифа... Цитирай
Danihell Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Аз на моята и викам талпата. Така де, бая тупуз е Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 (Редактирано) еми не са много съвместими имайки предвид геометрията и габаритите, но с подходящ лубрикат поне главата на грифа... you unleashed the phockin fury :wow: :killyou: Редактирано Септември 18, 2006 от KeRRANGKid Цитирай
jFog Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 (Редактирано) Бат'Сали и викам.. щото голема е чернилка абе незнам що съм го писал т'ва... по принцип е Къдравата Сю.... така и така се е възродила темата да се поправя Редактирано Септември 18, 2006 от jFog Цитирай
Rise with the Fallen Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Мойте са Хейли и Анна Цитирай
bratmito Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Мойта и викам само "Жената". Цитирай
Recommended Posts