Jump to content
Българският форум за музиканти

Rise with the Fallen

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Rise with the Fallen

  1. Резбата на самият винт се е разширила от пре-затягане (ако мога така да се изразя), та ми трябва просто ново винтче. Просто няма начин заради цял винт да ми се наложи да взимам нов Флойд. Ако трябва с импровизация ще се мисли винт, но смяната на флойда заради подобна дреболия си е пълно безумие.
  2. Можеше да ми звъннеш или да пишеш ... Все пак си се знаем Иначе за бриджа ясно, ще сменям горе, няма как. Ама не съм сигурен че схващаш долу което точно се е прецакало. Ще ходя да питам де...
  3. Имам проблем със заключването и флойд роуза. Резбата горе превъртя, и винта вече не хваща, сиреч-не може да се завинти. Предполагам ще трябва да се смени цялото заключване горе. До тук добре, но долу единият винт който се развива с шестограм (този който се затяга за да се хване струната фактически), също му превъртя резбата и не мога да го отвинтя (трябва да се смени). Доколкото чух имало нужда от стругар да направи нов винт. Някой да има предложения или да ми каже към кое лице да се обърна за да отстраня проблема? Наистина ми е спешно хора!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.