kiusha82 Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Споделям с вас поредния ми проект за песен Идейно парчето е готово на 99% От към миксиране има много какво да се желае. Баса не е бас ,а китара с октавер ,така,че моля да ме извините за калпавия звук Все още няма текст,надявам се скоро да има Това е общо взето. Ще се радвам на коментари независимо какви са те https://soundcloud.com/kiusha/my-soul-is-alone 5 Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 6, 2013 Автор Отговорено Октомври 6, 2013 Радвам се ,че ти харесва Цитирай
Лими Отговорено Октомври 7, 2013 Отговорено Октомври 7, 2013 Инструментала е много добър, но къде е вокалната мелодия и текста, щом е песен? Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 7, 2013 Автор Отговорено Октомври 7, 2013 Благодаря сърдечно,радвам се ,че ви харесва Вокалната линия е соло китарата от 0:33-1:04(куплет),1:05-1:34(припев) и така после нещата се повтарят Все още няма текст,както съм писал и в първия пост.Силно се надявам проекта ми да се реализира Цитирай
armaturata Отговорено Октомври 12, 2013 Отговорено Октомври 12, 2013 Припева ме кефи, готов е за евъргрийн Поздравления! Не знам, каква е идеята за вокал, но леко дрезгав (подобен на Дейв Мъстеин) може би ще звучи добре Цитирай
Recommended Posts