aitapeapea Публикувано Септември 15, 2006 Share Публикувано Септември 15, 2006 http://www.myspace.com/valiak - вече и в myspace. Някой помни ли тази култова група от Добрич. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Септември 15, 2006 Share Отговорено Септември 15, 2006 Аз помня само графитите по стените на Младежкия дом, щот бях много малък тогава Иначе мойта китарка е била по някое време собственост на китариста им. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Септември 15, 2006 Share Отговорено Септември 15, 2006 Много яко! Преди време брат ми и едни негови приятели бяха си направили рап групичка(махленски рап),който супер много приличаше на тва.Само,че отсъстваха китарите.Дори гласа на вокала супер много прилича на тяхния. Могат ли да се намерят някъде други тяхни парчета? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Септември 15, 2006 Share Отговорено Септември 15, 2006 Не се отваря, някакви инвалидни френди ми казва или нещо подобно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Септември 15, 2006 Share Отговорено Септември 15, 2006 (Редактирано) Invalid Friend ID. This user has either cancelled their membership, or their account has been deleted. //////////////////// но! то само дъртите ши си спомним ама.. Първо бяха Пета Инвалидна Бригата, после го бяха и на английски и накрая станаха Валяк и мачкаха от дету минеха и в трите си разновидности Злите езици говореха че изпраха много пара на някой бос покрай хипер мега турнето което направих из родината по онова време.Наемаха шеметни зали за баснословни цени със смешни входове.. ма евала им те поне кинти напрайха като че ли от музика... спомня ли си някой Hui slez ot durwoto хахахах голям култ беше...еееххх...... Редактирано Септември 15, 2006 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 16, 2006 Share Отговорено Септември 16, 2006 Аз много добре си спомням тази банда.В началото на 90те съм и ходил на концерт на летния театър.Беше много як купон. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Септември 16, 2006 Share Отговорено Септември 16, 2006 Яко Интересна музичка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aitapeapea Отговорено Септември 18, 2006 Автор Share Отговорено Септември 18, 2006 Invalid Friend ID.This user has either cancelled their membership, or their account has been deleted. //////////////////// но! то само дъртите ши си спомним ама.. Първо бяха Пета Инвалидна Бригата, после го бяха и на английски и накрая станаха Валяк и мачкаха от дету минеха и в трите си разновидности Злите езици говореха че изпраха много пара на някой бос покрай хипер мега турнето което направих из родината по онова време.Наемаха шеметни зали за баснословни цени със смешни входове.. ма евала им те поне кинти напрайха като че ли от музика... спомня ли си някой Hui slez ot durwoto хахахах голям култ беше...еееххх...... Оправихме профила ! Другото без коментар ама много смех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grunge_is_dead Отговорено Септември 21, 2006 Share Отговорено Септември 21, 2006 мнооо яко, Колю гол ! :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Септември 21, 2006 Share Отговорено Септември 21, 2006 готина порче П.С. с това име на групата нема как да не превличате внимание Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaInsane Отговорено Септември 21, 2006 Share Отговорено Септември 21, 2006 (Редактирано) Абе, пичове, как не съм ви чувал до сега? С ALL OF US правиме подобна музика. Много бихме си паснали за лайф. Ако ви е интересно ще плесна едно демо в gmail-a. Редактирано Септември 21, 2006 от DaInsane Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pendejo Отговорено Септември 22, 2006 Share Отговорено Септември 22, 2006 Валяк са номер 1! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 ааа няма такъв текст просто социално филосовски! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 "Пета инвалидна къртеха", после "Валяк" мачкаха изкъртеното. Много яка група. Навремето от Толбухин излязоха една камара кретенски изпълнения, в това число и рап звездите от "Амниситя" (един от които в момента пее в "Румънеца и Енчев", ама не е Румънеца ). Пета инвалидна имаха едно култово парче "I can't stop to fuck" - някаква велика олигофрения, изпълнена на обляховски английски. Валяк са на едно от челните места в колекцията ми с олигофрении. "Гъз глава затрива" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
overhate Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 "Гъз глава затрива" Т'ва е класика Особено тънките гласчета, дето викат "гъз" от бекграунда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts