Apocalypt0 Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Купих си нова китара преди около месец (jackson kvmg). Преди не съм имал китара с флоид. Както всяка друга китара, от магазина дойде с 9ки и 3 пружини. Аз обаче искам да и сложа 10-52 и да я настроя в E standard. За толкова тежки струни в толкова висока настройка пружините трябва да са доста стегнати, но винтовете не могат да влезнат по навътре. Прочетох че просто ми трбяват още пружини, но от къде мога да си купя? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 3, 2013 Отговорено Октомври 3, 2013 С 10-52 в стандартен строй плаващото тремоло ще стане направо fixed 2 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Октомври 3, 2013 Отговорено Октомври 3, 2013 Кое населено място обитаваш? Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 3, 2013 Отговорено Октомври 3, 2013 (Редактирано) С 10-52 в стандартен строй плаващото тремоло ще стане направо fixed Еххх ти пък! Аз между другото свиря с 10-46 и 10-52 с флойд... не фиксиран. Няма грижи. Въпрос на предпочитания и дали инструмента позволява. Всички китари с флойд които имам са с три пружини. @ Apocalipt0 Колега, виж в Динакорд, там мисля имаха пружини за флойд на Schaller. Ако не си от София - http://www.musicworld.bg/bg/home Редактирано Октомври 3, 2013 от Kalmar 1 Цитирай
Recommended Posts