eL_NinYo Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 любимото ми соло в момента е на Дейвид Пейдж от албума "Лайвфийлдс". А относно клавиристите на DT,а и всички прогресив и т.н. мисля,че по голям от Шериниън няма ! Цитирай
Topsun Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 аз пък мисля,че шриниън е най-голямата отрепка.повече ме кефи новия на тиътър.не ги слушам от 2000 година,но все пак като чета направо много баналноп става.абе като сте пианисти би трябвало да слушате и друга музика,различна от тиътър или само тва слушате.....? Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Айде и аз да се намеся... Ами ако говорим за пиано, на мен пък ми харесват солата на Кийт Джарет в Questar и Tabarka от албума My Song. Също на Райнер Брюнингхаус в Bueno Hora, Buenos Vientos от албума I Took up the Runes на Гарбарек. За бас - солото на Патитучи от Bato Balaio (Mistura Finna) Китара - Pat Metheny - Rain River (Secret Story) Цитирай
Topsun Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 кийт джарет е човека-един от личните ми фаворити.няма такава фраза,няма такова соло. Цитирай
bangbus Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 От Дрийм Тиътър според мен и Шериниън и Мур са класа пред часовникаря Рудес...най-малкото заради това което имат в главата си, а тоя пич е състезател, въпреки че в ДТ състезател остана само Петручи ама и на него му идва акъла... Кевин Мур наистина има невероятни сола в "Images and Words" някакси по-идейни... Но това е мое мнение де,не искам да обидя феновете на Тиътър ,защото и аз самият им бях доскоро... Ако трябва да кажа някой страничен от групата...Ричард Андерсон от MAJESTIC и TIME REQUIEM...Йенс Йохансон от STRATOVARIUS, въпреки че имам предвид годините му с Ингви...и естествено великият Майкъл Пинела /SYMPHONY X/ Цитирай
Topsun Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 От Дрийм Тиътър според мен и Шериниън и Мур са класа пред часовникаря Рудес...най-малкото заради това което имат в главата си, а тоя пич е състезател, въпреки че в ДТ състезател остана само Петручи ама и на него му идва акъла... Кевин Мур наистина има невероятни сола в "Images and Words" някакси по-идейни... пак за тиътър,но си прав горе-долу.най-голямата глава си остава мур,шериниън - sucks ,а "състезателя" доста трябва да се зарибиш да му влезеш във филма та да го разбереш Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 Ето и мойте лични фаворити: всичко що е Скот Кинси, всичко що е Джо Завинул, Всичко що е Хенкок, всичко що е Чик Къриа, Джордж Дюк,Кийт Джарет,Лайл Мейс,Тий Лавиц,Джоуи Калдерацо.....и доста още! Владо Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 на една вълна сме Не бе,Топси,ти си на мойта вълна Майтап естествено Владо Цитирай
Topsun Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 силно казано,но тази музика ми е омръзнала и то много отдавна.сега съм на малко по комерсиална вълна - там сола няма много, а и да има не са много извратени.ко да ти обяснявам.джаза умря заедно с маилс...... P.S.и аз се майтапя Цитирай
Topsun Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 в същност се радвам като има различни постове от обичайните свързани с Dream Theater Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 Да тука май е прекалено наводнено с тоя тиатър Цитирай
Topsun Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 абе споко.трябва да се слуша музика,другото..... Цитирай
Glacierise Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 Солото на Janne Warmen от Bodom в 'Bodom Beach Terror'! Цитирай
Recommended Posts