martist Публикувано Септември 25, 2013 Публикувано Септември 25, 2013 Здравейте, следя темата и ми прави впечатление, че се пускат доста семпли от чужди неща. Та си рекох да взема да я пораздвижа с нещо наше си. Това е последната песен, записвана в хола в компанията на 3 шишета уиски. http://www.youtube.com/watch?v=LLXMqJisfIc Записвана е на бързо, така че има своите си недостатъци (като изключим тия направени от Тюба...) В тази връзка, защо така прави тюбата? Най-чуваемия дефект е на пианото в интрото...все едно прескача касетката хаха... Приятно слушане и обсъждане 10 Цитирай
misterj Отговорено Септември 25, 2013 Отговорено Септември 25, 2013 Уискито си е свършило работата Тюбата си ги компресира допълнително - не знам на колко си го експортнал, но аз се придържам до 0.3-0.4 дбФС при експорт именно заради артефектите.Хубава е песента и пича си пее супер. На мен ми се струват малко повечко средите...и дай един фейд накрая, че много изведнъж затихва пианото. Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 25, 2013 Отговорено Септември 25, 2013 Много гот.И тоава е финала Цитирай
pit_kk Отговорено Септември 25, 2013 Отговорено Септември 25, 2013 браво. страхотно. и музиката и гласа Цитирай
nikoniko Отговорено Декември 10, 2013 Отговорено Декември 10, 2013 много добро, много ми хареса, бе пианото малко фалшиво Цитирай
stankicha Отговорено Декември 10, 2013 Отговорено Декември 10, 2013 Парчето е много добро, поне за мен! Ама това с бутилките е пресилено, според мен, написал си така, защото те е страх от критиките, а напразно. Много по-добре е някой да ти каже къде грешиш, а не с мазна, лицемерна усмивка да се прехласва, а след това да те ругае зад гърба. Чува се, че е работено много сериозно и са отделени поне 20 часа за да се постигне приличен резултат. От мен БРАВО!(не, че съм някакъв спец, но поназнайвам малко ) Успех! И продължавайте да правите музиката, която харесвате, не за да станете известни и богати, а за да сте щастливи, което, пък, от своя страна ще ви направи богати! Цитирай
presly Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 един деесер на вокала би свършил добра работа. иначе - ОК. Цитирай
martist Отговорено Декември 14, 2013 Автор Отговорено Декември 14, 2013 Хммм... интересно мнение Станкич...Нит' мъ я страх от критики, нит съм пресилил трите бутилки. Естествено, че са отделени 20 часа за работа, че и повече само, че са отделени докат я изкомпозирам и наглася инструментите. След това идва момента със записа на гласа...ето там вече играят трите бутилки капиш? Радвам се, че ви харесва песента, но по независещи от мен обстоятелства вече няма как да работя с Веско и ме е яд, но ще се намери някой друг... Айе летс рок'н'рол бичис! Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Декември 17, 2013 Отговорено Декември 17, 2013 Като прочетах предисторията с трите шишета уиски в хола и съвсем не очаквах такава нежна, романтична песен...,че и въздействаща Цитирай
stankicha Отговорено Декември 21, 2013 Отговорено Декември 21, 2013 Е, малко хиперболизирах, но в общи линии си ме разбрал, Martist. Capisci? Няма драма, нали? Иначе парчето си е много добро. Браво! Цитирай
crifri Отговорено Януари 15, 2014 Отговорено Януари 15, 2014 Страхотно е парчето, престъпление е да не се реализира на пазара, поне в Европа. Не мога да си обясня тези 330 посещения в тубата, би трябвало да са 300 хиляди, поне до сега. Относно миксирането, мисля че трябва да махнеш комресора от пианото и да изведеш още мъничко вокала напред или да го осветлиш. Ако си правил мастеринг, може от там да идва проблема, мастеринга е полезен само при перфектен микс. Аз лично никога не мастерирам. Финални ефекти слагам още при смесването. Някои твърдят, че това е против всякакви правила, но при мен работи и никога няма изненади. Много, много добро, БРАВО ! Този запис е семе за високите етажи на шоубизнеса, намери подходяща почва и го засей. Цитирай
savov Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 Много нежно... и на мен ми хареса! Цитирай
spd7693 Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 Много готино! Значи следващият път като пиша текст да го пиша не на чашка виски, а на 3 шишета? Получила се е истински добра песен, истински любовна, идва ми да се размечтая всяка секунда, докато я слушам. Това цялата песен ли е? Цитирай
martist Отговорено Януари 24, 2014 Автор Отговорено Януари 24, 2014 Радвам се, че ви харесва. Това е цялата песен, да. Цитирай
Recommended Posts