Jump to content
Българският форум за музиканти

stankicha

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stankicha

  1. Много готино парче! Браво, готини сте! Продължавайте!
  2. stankicha

    Court

    Kлип на група COURT към пилотния сингъл със заглавие "Oriental Waves". http://www.youtube.com/watch?v=eUJ2QfzaLqM Oriental Waves - music video Director, Editor: Stanimir Marinov Camera: Ivaylo Marinov Audio engineer: Emil Boyadzhiev Music: Court Lyrics: Stanislav Marinov Special Thanks to Andreana Bashlenska
  3. Е, малко хиперболизирах, но в общи линии си ме разбрал, Martist. Capisci? Няма драма, нали? Иначе парчето си е много добро. Браво!
  4. Парчето е много добро, поне за мен! Ама това с бутилките е пресилено, според мен, написал си така, защото те е страх от критиките, а напразно. Много по-добре е някой да ти каже къде грешиш, а не с мазна, лицемерна усмивка да се прехласва, а след това да те ругае зад гърба. Чува се, че е работено много сериозно и са отделени поне 20 часа за да се постигне приличен резултат. От мен БРАВО!(не, че съм някакъв спец, но поназнайвам малко ) Успех! И продължавайте да правите музиката, която харесвате, не за да станете известни и богати, а за да сте щастливи, което, пък, от своя страна ще ви направи богати!
  5. Здрасти! Дай някакво инфо поне за стила музика и на по колко години сте! Благодаря!:)

  6. Абсолютно съм съгласен с теб!!! И аз съм съгласен с вас! Бахаров е наистина неповторим, но това съвсем не означава, че не е стимул за развитие, напротив - направо се вдъхновявам от такива музиканти! Мисля, че ако не бях слушал в детството си такава музика, сега животът ми щеше да е друг - сив и скучен! Пичове, явно сте много млади и не сте слушали достатъчно такъв стил музика и това се явява причината за това, че не я възприемате! А "Йоника" е стар аналогов синтезатор, който в дадената песен не се използва! Това което от време на време дублира басовите тонове е електрическо пиано "Rhodes". А мнението ми за басовата партия е - за съжаление не знам кой е изпълнителя!
  7. Здрасвей! Аз съм басист, а също и китарист. Можеш да чуеш мои неща в профила ми в MYSPACE, който ще намериш в профила ми тук. Няма да е зле и аз да чуя нещо от ваша страна.....ако ви изкефи моята музика, насреща съм!

    Поздрави: Станкич-а

  8. Парчето е добро, НО....винаги има "НО"! Мисля, че ако смените барабаниста, нещата ще си дойдат на мястото! Нищо лично, просто изказвам мнение като слушател!
  9. Евала, пичове! Аз лично видях, че правите нещата с кеф! Браво и продължавайте!!!
  10. Здравейте, аз съм Станкича и съм на 37г. Завършил съм муз. академия и свиря на бас, китара, малко на ударни, саксофон и хармоника(сега се уча), а също така проявявам интерес и към блок флейта. Стилово не се ограничавам, но страст са ми стиловете: рок, блус, джаз, фънк и всяка музика изсвирена от хора на живо! Започнах да свиря на бас, когато бях на 15г. Вдъхнови ме Стенли Кларк Към китарата ме подтикна Ангъс Янг от AC DC (тогава бях на 13). Свирил съм с няколко групи и винаги съм се стремил да наблягаме на авторса музика, но никога не се е получавало! По-известните проекти са Sugar (банда, с която свирих по родните рок клубове), Monday Morning (с тях имаме няколко лайфа и участия в конкурса PASSPORT само авторска музика) и половин турне с Дони (тогава замвствах Юрката-свирих на бас). Другите ми проекти не са популярни. В общи линии се представям за да намеря съмишленици и евентуално хора, с които да мога да музицирам, а можеби и да работим заедно! http://www.myspace.com/stanimirmarinovstankicha това е линк към някои мои демо парчета
  11. Това са някои мои парчета, които сам съм изсвирил и изпял. Не знам дали се получава нещо, пък и звука не е много готин (това е свързано с техническите възможности на моето домашно студио). Барабаните са направени с EZDrumer. Ако ви е интересно и имате някакви предложения или критики или пък искате да се включите в тези мои проекти, аз съм на среща! http://www.myspace.com/stanimirmarinovstankicha
  12. Няколко пъти слушах парчето и си представях едно канто изпято през мегафон, а също така и бек вокали и мисля, че ще се получи мноооого яко! Не ми харесва само това, че парчето завършва с fadeout(затихване), защото през цялото време е стегнато и напомпано (в смисъл има много енергия), а на края завършва малко неопределено и минорно, което пък от своя страна някакси убива енергията! Това, разбира се, по никакъв начин не означава, че парчето ти е лошо! Искам да изкажа своето възхищение от теб!
  13. Предлагам някои неща които съм записал вкъщи и не са с добро(професионално) качество, но горе-долу стават. Пишете и не си спестявайте нищо! Просто ми е интересно да чуя мнения, защото имам нужда да споделя своята музика, а за момента нямам група, с която да излизам на сцена! Visit My Website
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.