BlueZone Отговорено Юли 27, 2007 Автор Отговорено Юли 27, 2007 (Редактирано) Поради завишения интерес и липсата на достатъчно време, въвеждам уроци и през уикенда, които обаче ще бъдат на цена 15 лв. на час. Времето за провеждане е както следва: събота 13-20 ч. неделя 13-17 ч. Уроците в работните дни остават на същите условия - 13-20 ч., 10 лв. Редактирано Юли 27, 2007 от Chrysalid Цитирай
Efo Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Не виждам какъв е проблема - цената е напълно нормална... Цитирай
interman Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Дано още имаш място, защото и аз съм желаещ. Ще ти звънна да си поговорим ПС: А по колко пъти може да се идва в месеца? Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 27, 2007 Автор Отговорено Септември 27, 2007 Обичайната ми практика е урок веднъж седмично. Който изявява желание може да идва и два пъти в седмицата, но има вероятност да му дойде вповечко. Засега място има, но вечерните часове са почти изчерпани. П.П. Налага се да отбележа, че в скоро време може да се наложи да вдигна малко цените, тъй като не ми издържа портфейла на инфлацията. Ще уведомя своевременно, когато дойде време. Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 10, 2007 Автор Отговорено Октомври 10, 2007 Искам да уведомя желаещите, че от 1-ви Ноември цените на уроците се променят както следва: - Урок веднъж седмично в делничен ден - 15 лв./ч. - Урок веднъж седмично в почивен ден (събота и неделя) - 20 лв./ч. - Урок два пъти седмично в делничен ден - 12 лв./ч. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 8, 2008 Автор Отговорено Август 8, 2008 Тъй като възможностите ми в делничните дни са изчерпани, а интерес към уроците има, въвеждам уроци в събота и неделя на цена от 30 лв. за астрономически час. Който се интересува, да ми пише ЛС. Цитирай
BlueZone Отговорено Април 1, 2009 Автор Отговорено Април 1, 2009 Имам свободен час в петък от 19:30. Цената е 30 лв. За контакти: 0899 250 789 - Боби Цитирай
BlueZone Отговорено Август 3, 2009 Автор Отговорено Август 3, 2009 Имам два свободни часа: Понеделник 19:30 Четвъртък 19:30 Цената е 30 лв. за астрономически час. 0899 250 789 - Боби Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 9, 2009 Автор Отговорено Октомври 9, 2009 (Редактирано) От 1-ви ноември нататък ще имам следните свободни часове: - Понеделник до Петък - 12:00 - 19:00 ч. на цена от 30 лв. за астрономически час. - Събота - 16:00 - 19:00 ч. на цена от 40 лв. за астрономически час. Има опция за намаления при взимане на два часа седмично в делнични дни - цената в такъв случай е 25 лв. на час. За контакти: 0899 250 789 - Боби Редактирано Октомври 9, 2009 от BlueZone Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 27, 2009 Автор Отговорено Октомври 27, 2009 Понеже възникват въпроси, затова пояснявам: Преподавам и на начинаещи и напреднали, без възрастови ограничения. Единственото изискване е желаещите да са сериозни, а не такива, които се чудят с какво да си запълнят времето. Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 1, 2009 Автор Отговорено Ноември 1, 2009 Нямам намерение да споря с никой от вас, защото е безпредметно. Моите ученици са доволни от това, което получват от тези уроци и досега никой не е възроптал по отношение на цената. Освен това нека не забравяме, че: 1. На нито един урок аз не губя и една минута от времето за празни приказки (както правят 90% от преподавателите по всякакви инструменти и/или пеене, при това не по една минута, ами по 10-15) 2. Уроците ми са по един астрономически час, а не по 45 мин. както е в читалищата, чиито цени ми цитирате. 3. Часовете не са нагъчкани един след друг, както при другите преподаватели, което позволява да бъдат удължавани с по 5-10 мин., че и повече и така обикновено става, като това не се отразява на цената. 4. Имам строго специфичен и индивидуален подход към всеки, а не следвам сляпо някаква измислена от някой програма. 5. Преподавам всякакви стилове и то в достатъчно подробен вид, включващ както техническите му особености, така и теоретичните такива. 6. Преподавам и достатъчно количество теория и солфеж заедно с уроците, което не може да се каже за много преподаватели. П.П. Демокрация е и пазара е свободен, така че, моля, престанете да ми спамите темата, освен ако не сте желаещи за уроци. П.П.П. Има автомобили за 500 лв. има и автомобили за 50 000 лв. И единият и другият имат за цел да ви превозят от една точка до друга, но разликата в комфорта, скоростта, поддръжката и рентабилността е огромна. Оставете хората сами да преценяват, наместо да пишете никому ненужни и до голяма степен необосновани и ирелевантни неща. 2 Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Следващият офтопик ще бъде санкциониран. Този човек когото нападнахте знае и може много и цената, която е сложил е оправдана поне според мен. Ако някой се съмнява в думите му, моите или на когото и да е друг, да отиде на един урок при него, за да научи и той нещо. Всеки сам си прави сметката какви цени да плаща за уроци, които са НЕГОВ ИЗБОР! Той не ви кара да ходите при него, а просто дава информация! Поздрави, Вик Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 За последно предупреждавам, че това не е тема за дискусия на цените на уроците, които се предлагат в тази тема. Всеки сам решава това. Дискриминация? Хайде, научете какво значи тази дума, моля! Ако пак се появите да пишете в тази тема и да си чешете езиците, ще има наказани наистина. Няма тенденциозно отношение, просто офтопика ви е излишен. Цитирай
spongebob Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Моите 5 стинки : В Холандия където съм в момента цените на частните уроци на про музикантите започват от 30 евро минимум,като урока трае най-много 45 минути.В повечето случаи това са просто обикновени грамотни музиканти.Та просто се научете най-накрая,че изкуството е скъпо занимание и не скачайте срещу хората,които си ценят труда.Пазара се регулира естествено,ако дадеш 30 лв един път и не си доволен,няма да ги дадеш пак.В България сульо и пульо дава уроци и никой не скача срещу това,нищо че някои хора осакатяват ментално учениците си и целия процес на обучение се състои в едно голямо потупване по рамото-за нищо.Правете разлика между читалища и заниманията с учители,които евентуално ще спестят години на лутане и губене на време. Цитирай
Recommended Posts